Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROWDFUNDING
Povratak na članak

Skupili novac za tisak nove slikovnice Dugine obitelji u jedan dan

Kao i prošlogodišnja slikovnica, novi nastavak je namijenjen predškolskom uzrastu, s ciljem jačanja socijalne integracije djece koja imaju istospolne roditelje te promicanja tolerancije i poštivanja različitosti.

Komentari 8

MO
moškov
09:02 23.10.2019.

kako dijete moze imati istospolne roditelje...tu je nesto opasno manjkavo...

VL
MA
malitrn
08:48 23.10.2019.

Grade kule od pijeska . Srušit će im se na glavu i žive ih zatrpati.

VL
LA
larala
13:17 23.10.2019.

dobro, skupili su novce za svoju slikovnicu i nek si ju štampaju, dokle god ta slikovnica neće biti silom nametnuta svoj djeci, ne vidim problem.

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
08:26 23.10.2019.

Inicijativa je za svaku pohvalu i jedan mali korak u nastojanju da Hrvatska postane moderna, građanska, civilizirana i tolerantna zemlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.