Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nacionalni forum
Povratak na članak

Nova školska godina pred vratima, a stari problemi nisu riješeni

Koordinatorica Nacionalnog foruma Slavica Lemaić kaže da je sastanak župana, gradonačelnika i ministra iznjedrio zaključak na osnovu kojeg se još uvijek ne zna tko je vlasnik škole u Rušćici

Komentari 2

BR
brkica2
19:39 04.09.2014.

Radi istinitosti treba reći da Lemaićka ne govori istinu. Sluša glasine i na osnovu njih dezinformira građane Slavonskog Broda. Evo što je gradsko poglavarstvo jučer objavilo na svojoj internet stranici: "Gradska uprava Grada Slavonskog Broda nije dopustila poskupljenje mjesečnih parkirnihh karata, jer nema nikakvog opravdanja za promjenu cijene koju su građani do sada plaćali. Naime, ugovor o koncesiji koji je Grad potpisao s Brod-parkingom nije mijenjan, niti je Brod-parking u bilo kojem trenutku zatražio suglasnost gradonačelnika za promjenu cijene. Ovim putem želimo istaknuti da nema razloga za poskupljenje parkiranja u Slavonskom Brodu, niti je uopće bilo potrebe za ovakvom komunikacijom trgovačkog društva Brod-parking putem medija."

VL
BR
brkica2
19:54 04.09.2014.

Gradonačelnik Slavonskog Broda je pokazao samo dobru volju prisustvovali navedenom sastanku o školi u Rušcici, jer spomenuta Ruščica uopće ne pripada gradu Brodu. To je problem županije Brodsko-posavske i župana Marušića...Ta ista Lemaićka vodi brigu o gradu Brodu, a na prošlim izborima njena bivša stranka nije dobila niti jedno mjesto u gradskom vijeću, jer nisu prešli ni izborni prag...Dakako, prebacuje se onamo gdje misli ostvariti svoje političke ambicije. Nažalost, to pokušava postići poluistinama i lažima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.