Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.06.2014. u 12:00

Pritvaranje bivšeg ministra koji je nakon smjene naglo i snažno prozviždao bila bi vrlo loša poruka za sve buduće zviždače

Nansi Tireli, v.d. predsjednice Hrvatskih laburista, dala je prvi intervju nakon što je sjela u Lesarov stolac i odmah iznijela neke neobične poglede na stanje u zemlji. U razgovoru za Novi list šefica Laburista izjavila je da bi, da je naša država normalna, “bivši ministar Linić sada bio negdje u pritvoru na tridesetak dana”. Pritvaranje bivšeg ministra koji je nakon smjene naglo i snažno prozviždao bila bi vrlo loša poruka za sve buduće zviždače, osim ako novo vodstvo laburista pod normalnom državom ne podrazumijeva Sjevernu Koreju u kojoj nije uputno prozivati Mudrog vođu.

Hrvatska je prvak svijeta u broju ECMO uređaja

Rajko Ostojić, ministar zdravlja, mora se na zahtjev premijera Milanovića očitovati o optužbama Hrvatske udruge bolničkih liječnika (HUBOL) da je protivno stručnim indikacijama nabavio previše ECMO uređaja za bolnice. Iz Ministarstva su Slobodnoj poručili da u nabavi ECMO uređaja nije bilo nepravilnosti, ali je nejasno zašto je u vrijeme štednje Ostojić potrošio 37 milijuna kuna i udeseterostručio broj tih uređaja. Skupi uređaji sada skupljaju prašinu jer neki uopće nisu korišteni, a HUBOL tvrdi da imamo 25 uređaja više od potreba. Zato se možemo pohvaliti da imamo više ECMO uređaja od Švedske, Japana i Njemačke. Neka pati komu smeta, Hrvatska je prvak svijeta. U trošenju.

Uganuo koljeno s 
14 godina pa 
primao 3700 kuna mjesečno

Tihomir Jelača, ratni vojni invalid, kazneno je prijavljen zbog prijevare jer je sedam godina primao invalidsku mirovinu od 3700 kuna mjesečno. Sam Jelača, danas 37-godišnjak, čudi se prijavi i tvrdi, piše Jutarnji, da je 1991. godine kao 14-godišnjak bio kurir, nezgodno pao i uganuo koljeno, a njegova majka tvrdi da tome može posvjedočiti zapovjednik Valentin Rajković. Nevolja je tek što je Rajković već prekršajno i kazneno osuđivan zbog krivotvorenja pa i nije najpouzdaniji svjedok.

Milanović 
odjednom ima manje obveza 
od Josipovića

Zoran Milanović, premijer, za razliku od predsjednika Josipovića ipak ide na otvaranje SP-a u Brazil. Predsjednik je ranije otkazao put “zbog obveza i financijskih razloga”. Znači li to da je premijer “pun kao brod“ i da nema obveza?

>> Nije bilo tajnog praćenja Linića, pratili su ga javno

Komentara 17

VE
verakruz
12:11 04.06.2014.

A do jučer ste ga hvalili na sva zvona, kao eto, on je najpopularniji, eto on radi jadan po 20 sati dnevno, kao on ima rezultata... Kad ga je napadala desna opcija, vi ste pljuvali po toj istoj desnoj opciji i govorili kako ćete sa SDP-om na vlast... E pa zato ste izgubili na izborima... Lažete, lažete i lažete Laburisti.

DU
Deleted user
12:57 04.06.2014.

A gdje bi po Nensi Tireli trebao završiti milanović?

GI
gismund
12:57 04.06.2014.

ova si je zabila autogol da boli glava, uništiti će laburiste do novih izbora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije