Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.06.2014. u 12:00

Linić je zapravo potvrdio navode SOA-e da nije bilo tajnog praćenja. Pratili su ga javno.

Hrvatski Dosje X

Slavko Linić, bivši ministar financija, priprema dokumentaciju koju će predati saborskom Odboru za unutarnju politiku kako bi dokazao navode da je bio prisluškivan i praćen. Istodobno, u javnost je procurilo izvješće SOA-e da zloporabe i tajnog praćenja nije bilo. Na sve to Linić dodaje da su se oko njega šetali policajci koji nisu trebali biti prisutni, a na pitanje Slobodne kako zna da su to bili policajci, lakonski odgovara: „...pa pokazali su legitimacije mojoj obitelji i prijateljima“. Linić je zapravo potvrdio navode SOA-e da nije bilo tajnog praćenja. Pratili su ga javno.

Apsurdi

Veterinaru zabranili rad dok nije promijenio ime

Stanislav Mrkobrada, vlasnik veterinarske prakse i ljekarne, dobio je od Uprave veterinarstva pri Ministarstvu poljoprivrede rješenje da njegova tvrtka VET3LSM može obavljati uobičajene veterinarske djelatnosti. Neobično je, piše Novi list, što je Mrkobradi ista Uprava zabranila rad dok je imao istu veterinarsku ambulantu pod imenom Plavi križ. Sve je isto kao prije osim imena, kaže Mrkobrada, koji se ne može načuditi potezima Uprave. Vjerojatno im se nije svidjelo ime Plavi križ.

Ivo Josipović

Udvostručena popularnost na susjednoj stranici

Ivo Josipović, predsjednik RH, pohvalio se u razgovoru za Jutarnji kako ga podržava (i) 25 posto glasača HDZ-a. Šteta tek što su na susjednoj stranici istog lista objavljeni rezultati istraživanja da ga podržava tek 13,4 posto glasača HDZ-a.

Neformalno nadmetanje političara

Josip Leko ispričao najbolji vic u danima vikenda

Josip Leko, predsjednik Sabora, pobjednik je vikend-natjecanja za najbolji vic. Neformalno nadmetanje političara otvorio je Dragutin Lesar na Facebooku šalom o direktorici čija zamjenica planira pobjeći u Australiju i to s direktoričinim suprugom. Doznavši za to, direktorica odluči bjeguncima posuditi 5000 eura samo da ih više ne vidi. Mnogo bolji vic ispričao je Ivan Račan. Što je zajedničko Zoranu Milanoviću, Zlatku Komadini i Piculinoj supruzi? Sve troje žele Piculu u Bruxellesu. Najbolji je ipak bio Josip Leko koji je otvorio vrata Sabora građanima koji su u grupama od po 50 mogli sjesti u saborske klupe. Sad je Sabor uobičajeno popunjen, rekao je Leko i potukao konkurenciju.

Komentara 2

CB
Conan Barbarin
13:20 03.06.2014.

i josipović i milanović sve više nepovratno gube povjerenje naroda i obojica će gotovo sigurno izgubiti svoje izbore

Avatar Carrera
Carrera
12:49 03.06.2014.

ne vjerujem da je linić izmišljao, mislim da se u ovom slučaju čuvaju leđa nesposobnom milanoviću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije