Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porezne povlastice
Povratak na članak

Nova runda poticaja za nova radna mjesta

– Želja nam je javnosti predstaviti primjere dobre prakse kako bismo bili poticaj ostalim poduzetnicima za njihove projektne ideje i poduzetničke pothvate s ciljem da i oni koriste potpore koje su im na raspolaganju u okviru provedbe zakonodavnog okvira – poručilo je Ministarstvo

Komentari 1

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:25 29.05.2019.

Maloumnosti naših vjerodomoljubnih vlastodržaca je granica samo Nebo. Ambijent atraktivan za ulaganje investitora u proizvodnju kao i usluge stvara se tako da se ovi oslobode plaćanja poreza u dužem vremenskom razdoblju, a u područjima gdje je demografski upadak i trajnim poreskim olakšicama (napr. poreska stopa od 10%). Ranije su postojale poreske olakšice u područjima posebne državne skrbi, koje su potpuno ukinute, pa se većina investitora vratila u svoje baze. Radi uporedbe istočni remetilci imaju godišnje milijardove inozemne investicije zbog poreskih i drugih pogodnosti, a inozemni invetitori, osim u turizam bježe od neovisne države kao djavo od križa. Možda se radi na tome da se po svaku cijenu pobijedi Bugarska u ljutom boju za EU fenjerašku (repnu) poziciju. Izreka da nije sirotinja onaj tko nema imovinu, već tko nema razum je izgleda skrojena za naše slugeranske vjerodomoljubne vlasti i najvjernije Božije stado.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.