Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSI ZAUZELI Sjevjerodoneck

Nova retorika čovjeka koji naoružava Ukrajinu: 'Prisilit će ih da sklope loš mir zbog krize na Zapadu'

25.06.2022.
u 22:16

Ruska vojska tvrdi da je ubila 80 poljskih boraca u redovima ukrajinske vojske na istoku Ukrajine

Ključne riječi

Komentara 25

LE
LeonardoGoldman
01:45 26.06.2022.

Eto, izdaja kako su neki tvrdili od samog pocetka. Sada je i onima koji su na pocetku mahali ukrajinskom zastavom jasno da je Ukrajina nebitna, odnosno da je u pitanju preslagivanje svjetske ekonomije, odnosno moci.

Avatar Vuca
Vuca
08:51 26.06.2022.

Samo su im jučer pokokali 800 ukrajinskih dobrovoljaca i od toga 80 poljskih gadova plačenika.

ZE
zeky
17:47 26.06.2022.

Jest da je Rusija napala Ukrajinu, ali Ukrajinci su prethodno godinama napadali Ruse na razne načine u Ukrajini i još k tome instaliraju rakete NATO-a blizu granice sa Rusijom. Da se takvo što dogodi Hrvatima u BiH i Hrvatska bi isto tako jednog dana napala BiH kad bi uz to npr. Bošnjaci postavili arapske rakete uz granice sa Hrvatskom bez ikakvog obzira prema Hrvatskoj. U tom slučaju Bošnjaci bi bili "žrtve" a mi krvoloci i agresori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?