Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTOJI JEDNA IZNIMKA
Povratak na članak

Nova odluka: I hrvatski državljani s dvojnim državljanstvom za ulazak u BiH trebaju putovnicu

Mjere na granici s BIH odnose se na sve građane EU zbog epidemiološke situacije, a mogle bi se ublažiti 1. lipnja. Državljani BiH u Hrvatsku mogu putovati bez posebnih ograničenja

Komentari 14

DU
Deleted user
13:48 19.05.2020.

Da, ako ste Hrvat ili državljanin Rep. Hrvatske za ulazak u Bosnu i Hercegovinu, za sada Vam treba putovnica, osim ako prolazite preko Neuma za Dubrovnik tada je dovoljna i osobna iskaznica. No, ako ste Pakistanac, Afganistanac, pripadnik ISILa ili državljanin neke od sjevernoafričkih zemalja onda ne trebate ništa. Ne morate čekati na graničnom prijelazu, prijavljivati se u hotel....samo dignete ruke u zrak i glasno viknete AZIL! potom NO ENGLISH! Ostalo je naša briga. Vaš, Šefik Džaferović.

VL
Avatar Pancevac
Pancevac
10:34 19.05.2020.

Sta je sa nama Srbima,'ocete li nas? Jel nas pustate?

VL
RO
RogaBabaroga
10:30 19.05.2020.

pa necemo onda u bih! jednostavno rjesenje! do sad samo osobna je bila dovoljna, sad treba putovnica! za Bosnu! svasta!

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
13:59 19.05.2020.

Treba ukinuti dvojna drzavljanstva sa drzavama bivse propale drzave SFRJ.

VL
KM
ko_munjara
11:25 19.05.2020.

Ukinite dvojno državljanstvo, tonje jedino razumno.

VL
DU
Deleted user
10:19 19.05.2020.

Ukinite dvojno državljanstvo, osim ako osoba ne plaća porez u obije zemlje, ali to je dijametralno suprotno od stvarnosti gdje kriminalci koji ne plaćaju porez imaju dvije putovnice!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.