Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nova koronakarta: Hrvatska i dalje u crvenom, Zagreb ponovno tamnocrven

Crvena boja znači 14-dnevnu stopu od 75-200, s udjelom pozitivnih većim od četiri posto te područja u kojima je 14-dnevna stopa zaraženih od 200 do 500, a tamnocrvena područja u kojima je 14-dnevna stopa veća od 500
14. listopada 2021. u 12:03 9 komentara 2699 prikaza
Foto: ECDC

Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti objavio je novu koronakartu Europe.

Hrvatska je i dalje i crvenom, a Zagreb je na karti označen tamnocrvenom bojom.

 

Crvena boja znači 14-dnevnu stopu od 75-200, s udjelom pozitivnih većim od 4 posto te područja u kojima je 14-dnevna stopa zaraženih od 200 do 500, a tamnocrvena područja u kojima je 14-dnevna stopa veća od 500. Karta ECDC-a je savjetodavna, ali se neke države članice EU oslanjaju na nju prilikom uvođenja epidemioloških restrikcija po povratku u zemlju.

Županijska bolnica Čakovec gdje se liječe COVID-19 pacijenti I DANAS VISOKE BROJKE U Hrvatskoj 1851 novi slučaj korone, preminulo 18 osoba Ravnatelj KBC Sestre Milosrdnice Davor Vagić dao je izjavu o stanju oca koji je ubio troje djece Porast broja oboljelih Ravnatelj Vinogradske: COVID-odjel se puni, razmišljamo da otvorimo još jedan BORBA S PANDEMIJOM Teorije zavjere dižu broj umrlih: Studenti vjeruju u opasne laži i neće se cijepiti
NEZGODA NA SNIMANJU
Anđelka Prpić o traumi s kolegom: 'Krenuo me udariti u trbuh u osmom mjesecu trudnoće'
INA Klub volontera
Volontiranje u Hrvatskoj
Deseti im je rođendan otkako su svoje vrijeme nesebično počeli ulagati u dobrobit zajednice
 • Tvrtko17:

  Nemojte se cijepiti!!! Nemojte se pridržavati bilo kakvih mjera!!!! Ajmo ih natjerati da za Hrvatsku izmisle još goru boju. Vjerujte bedacima za koje su testovi lažni, za koje korona ne postoji i za koje od korone umiru samo stari I bolesni.

 • Avatar NasaPosla
  NasaPosla:

  Katastrofa,samo kombinacija visoke procijepljenosti (i/ili prokuženosti) i prikladnih mjera, u ovom dijelu godine, za rezultat daje stagnaciju ili pad broja novozaraženih.

 • Mount:

  Apsolutno nebitno.