Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA S PANDEMIJOM

Teorije zavjere dižu broj umrlih: Studenti vjeruju u opasne laži i neće se cijepiti

14.10.2021.
u 09:28

Koliko su teorije zavjera koje se promiču preko portala i društvenih mreža – jer antivaksersku propagandu slijedi oko 58 milijuna korisnika društvenih mreža – utjecali i na hrvatske građane kod odluke o cijepljenju protiv COVID-19?

Komentara 107

SV
sveznam1
09:55 14.10.2021.

sto je vlada napravila koje mjere i korak preuzela prema teroristickoj skupinu koja vrsi diverziju prema drzavi zdrastvu itd ne sjevam se da jew netko priveden kaznjen zbog sirenja laznih informacija!!Od koga trazite odgovornost ako vladi nije stalo

JA
jadnatikoza
09:45 14.10.2021.

Neće se cijepiti a pune su ih bolnice i prezauzeti respiratori. Svima tima naplatiti liječenje jer zašto bi mi ostali sudjelovali u nepotrebnim troškovima antivaksera, antimaskera, ravnozemljaša i ostalih

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
10:00 14.10.2021.

I Pasteura su napadali dok je radio na cjepivu protiv bjesnoće ti i takvi, tvrdeći da je cjepivo vražje djelo...Po takvima još bi harale boleštine poput dječje paralize i boginja....Uvijek je bilo i biti će, zatucanih dijelova društva, ali takvi nisu, niti hoće, mogli zaustaviti znanost. Srećom po svih nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?