Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ključ u ruke'

Nova Gradiška dobit će zgradu Zavoda za javno zdravstvo

Ugovor su potpisali ravnatelj Zavoda dr. Ante Cvitković i direktor Teh-Gradnje Ilija Beara
Vedran Balen/ VLM
24.07.2013.
u 12:14

Vrijednost investicije s PDV-om je 8,1 milijuna kuna. Neto korisna površina građevine je 1.032 četvorna metra. Zgrada se nalazi u krugu novogradiške Opće bolnice, koja je ustupila zemljište za gradnju.

Predstavnici Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije i \"Teh-Gradnje\" iz Zagreba potpisali su danas ugovor o javnim radovima na izgradnji nove zgrade Zavoda u Novoj Gradiški po sistemu \"ključ u ruke\". Vrijednost investicije s PDV-om je 8,1 milijuna kuna. Neto korisna površina građevine je 1.032 četvorna metra. Zgrada se nalazi u krugu novogradiške Opće bolnice, koja je ustupila zemljište za gradnju. - Na ovaj način objedinit ćemo zdravstveni kompleks u Novoj Gradiški na jednom mjestu – rekao je ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Ante Cvitković, dodavši kako završetak radova očekuje uoči ljeta iduće godine. Zamjenik župana Davor Vlaović rekao je kako je riječ o iznimno važnom događaju za županiju jer će se izgradnjom nove zgrade zdravstvene usluge kompletirati i približiti svim korisnicima, a Zavod će imati kvalitetnije uvjete za rad. - Nadam se da će ova zgrada biti samo jedan u nizu projekata koj ćemo zajednički odraditi – rekao je Vlaović.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije