Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nova Gradiška dobit će zgradu Zavoda za javno zdravstvo

Vrijednost investicije s PDV-om je 8,1 milijuna kuna. Neto korisna površina građevine je 1.032 četvorna metra. Zgrada se nalazi u krugu novogradiške Opće bolnice, koja je ustupila zemljište za gradnju.
24. srpnja 2013. u 12:14 0 komentara 213 prikaza
Ugovor su potpisali ravnatelj Zavoda dr. Ante Cvitković i direktor Teh-Gradnje Ilija Beara
Foto: Vedran Balen/ VLM

Predstavnici Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije i \"Teh-Gradnje\" iz Zagreba potpisali su danas ugovor o javnim radovima na izgradnji nove zgrade Zavoda u Novoj Gradiški po sistemu \"ključ u ruke\". Vrijednost investicije s PDV-om je 8,1 milijuna kuna. Neto korisna površina građevine je 1.032 četvorna metra. Zgrada se nalazi u krugu novogradiške Opće bolnice, koja je ustupila zemljište za gradnju. - Na ovaj način objedinit ćemo zdravstveni kompleks u Novoj Gradiški na jednom mjestu – rekao je ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Ante Cvitković, dodavši kako završetak radova očekuje uoči ljeta iduće godine. Zamjenik župana Davor Vlaović rekao je kako je riječ o iznimno važnom događaju za županiju jer će se izgradnjom nove zgrade zdravstvene usluge kompletirati i približiti svim korisnicima, a Zavod će imati kvalitetnije uvjete za rad. - Nadam se da će ova zgrada biti samo jedan u nizu projekata koj ćemo zajednički odraditi – rekao je Vlaović.

 

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.