Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobali smo: PlantOn

Nova aplikacija je hit: Notifikacija javlja stanje u vašem vrtu, plodovi stižu dostavom

29.11.2021.
u 12:39

Mjesečni iznos za vrt s osam vrsta povrća jest 300 kuna, a plaća se godišnji najam

Komentara 2

VI
vidum
12:49 29.11.2021.

Neman Premium pa ne znan o čemu se radi. Je li možda u pitanju kopanje onlajn? To bi mi dobro došlo, s obziron na moje godine.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
09:37 30.11.2021.

Na 40m2 moze se uzgojit jako malo povrca i to sezonski , tako da ne vidim smisao da netko par kg salje iz Slavonije u Zagreb , kad je transport skuplji od povrca , paket od 10 kg stoji 60 kn , ali da je gust gledati kako raste , to je istina , svatko moze radit vrt u okolici pa i samom gradu , tj moze platiti nekog da za njega radi i gledat uz rostilj svoje povrce , ako jednom tjedno platis nekoga 250 kn a sezona zraje 4 mjeseca to je 16 dnevnica ili 4 tis i za taj novac napravis veliki vrt i dobijes sve vrste voca i povrca , ali jos uvijek skuplje nego na placu , kad odbijes sve troskove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?