Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok na golfu

Nosač palica umro na terenu, a igrači nastavili s turnirom

golfer
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.05.2014.
u 17:22

Kada je cijelo natjecanje okončano, mnogi sudionici izrazili su svoje zgražanje događajem

Škotski golfer Alastair Forsyth nastavio je igrati na turniru iako mu je u pola igre preminuo nosač palica. Incident se dogodio u nedjelju na turniru Madeira Islands Open u Portugalu, a Forsyth ne vidi ništa sporno u činjenici da je nastavio meč nakon smrti Iaina McGregora (52), javlja Daily Mail.

Nesretni 52-godišnjak samo se srušio nakon što je Forsyth odigrao devetu rupu. Iako je Hitna pomoć odmah došla do njega, nije mu bilo spasa. Poslije početnog šoka, Forsyth se pribrao i odlučio nastaviti s igrom. I European Tour dopustio je nastavak turnira na kojem je pobijedio Englez Daniel Brooks.

Kada je cijelo natjecanje okončano, mnogi sudionici izrazili su svoje zgražanje događajem. Većina ih je odluku da se igra privede kraju netom nakon smrti na terenu nazvala sramotnom. Forsyth je pak kazao da je odluku o nastavku igre donio jer je njegov tim zaključio da bi pokojnik tako želio.

- Znali smo se 15 godina. Svi smo ga voljeli i to je strašno. U mislima mi je njegova obitelj - kazao je škotski golfer dok su iz European Toura kazali da je odluka o nastavku igre donesena zajednički te da su pokojniku odali počast minutom šutnje na terenu.

>>Dječak (13) ubio oca pa danima skrivao njegovu smrt

Komentara 5

Avatar filipides
filipides
18:37 13.05.2014.

zapadna filozofija Sam je kriv što je umro . To je trebao uraditi kući a ne na terenerenu. Super ne moram da mu platim današnju dnevnicu

SE
selbivoje
07:27 14.05.2014.

hehehe nastavili igrom jer bi on tako pozeleo...!!! ja mislim da bi on pozeleo hospitalizaciju i malo ljudskozivotnog postivanja "kolega"

PO
portorico
18:22 14.05.2014.

I Čačić bi nastavio igrati, da mu je Milanovič nosač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije