Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga
Povratak na članak

Norveški monstrum danas drugi put na ispitivanju

Glavni tužitelj Paal-Fredrik Hjort Kraby izvijestio je da će istraga trajati nekoliko mjeseci, a da optužnica protiv Breivika neće biti završena prije kraja ove godine te bi mu se počelo suditi tek iduće godine.

Komentari 4

BL
Blizard
12:15 29.07.2011.

Kazna ne ispravlja ni jednu nepravdu,ali sprecava stotinu drugih .

VL
OB
-obrisani-
14:07 29.07.2011.

blizard - to važi i za rvacku - budući da praktički niti jedan čedo u nas nije kažnjen niti zatvaran, njihovi zločini se nastavljaju....

VL
NA
Nadrealist
12:33 15.08.2011.

Krscanski terorizam .Baziran na srednjevjekovnoj religiji krscanstvu . Svi krscani nisu teroristi ali svi teroristi u Norveskoj su krscani

VL
NA
Nadrealist
12:35 15.08.2011.

I molim vas kada norveska javnost i stampa naziva ABB teroristom ,mozete to i vi.Mozda zato sto je proklamirani krscanin? Da se zvao Abdullah bili ga nazvali teroristom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.