Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnjica pokolja
Povratak na članak

Norveška godinu dana kasnije: Svaki dan sjećamo se Utoye

U bombaškom napadu Breivik je ubio osam, a ranio 209 ljudi te krenuo prema otoku na kojem je bio organiziran kamp za mlade. Na Utoyi je ubio 69 ljudi

Komentari 4

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
12:41 22.07.2012.

Suđenje samoprozvanom anti-islamistu trajalo je deset tjedana!!! Tako složen slučaj a 10 tjedana e da je naše sudstvo takvo a ne da kriminalci i tajkuni godinama šeću slobodni dok čekaju presudu.

VL
DU
Deleted user
13:30 22.07.2012.

eh kako nebih koji amerikanc stao u odbranu amerike,od muslimana,pa nesto takvo ucinijo,ili koji francuz......

VL
JK
josip kokić
18:49 22.07.2012.

kuikiuk

VL
ZA
ZAGIMAN
18:54 22.07.2012.

Zločin bolesnog uma za svaku osudu. No čovjek se zaista zapita kakva je Norveška društvo. Da ja želim emigrirati u Norvešku - nema šanse. A ako neka osoba iz Somalije/Afganistana/Iraka koja se NIKADA neće asimilirati u norveško društvo želi azil u Norveškoj - nema problema...Norveška je pre humana. Sami sebi uništavaju budućnost i to je ono na što je ovaj zlotvor Brevik želio ukazati. A kada im se desi (kao u Nizozemskoj danas) da se 50% djece rađa u muslimanskim obiteljima koje se nisu niti će se asimilirati u domaćinsko društvo, onda će se svi čutkom čuditi. Stoga, poruka svim zapadnim zemljama...jačajte vojsku, naročito oklopne jedinice...vrlo brzo će vam trebati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.