Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva generacija

Norijada po prvi put u Vukovaru: Pozvani su i dobro došli svi

16.05.2014., Pula - Iako je ove godine Norijada organizirana tako da se svi maturanti okupe na sportskom igralistu Zute skole na kojem ih je zabavljao poznati istarski sastav Night express band, nije izostalo ni ludovanje po gradu pa su tako potroseni kil
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
19.05.2015.
u 15:10

. Sada će svi biti na jednom mjestu, rekao je Markanović ističući kako su pozvani svi maturanti bez obzira na nacionalnost i koju školu pohađaju

U organizaciji Udruge srednjoškolaca i Grada Vukovara po prvi put ove godine u Vukovaru će biti organizirana norijada. Član Upravnog odbora Udruge Filip Markanović, koji je sudjelovao u organizaciji vukovarske norijade, podsjeća kako su maturanti završetak srednje škole obilježavali svako na svoj način. – Sve ove godine maturanti su bili razasuti po cijelom gradu, a slavili su kako se tko organizirao. Nekad cijeli razredi, a nekada skupine učenika. Sada će svi biti na jednom mjestu, rekao je Markanović ističući kako su pozvani svi maturanti bez obzira na nacionalnost i koju školu pohađaju. Norijada u Vukovaru održava se u srijedu, 20. svibnja, i započinje program u 11 sati na parkiralištu kod Hotela Dunav. Prema programu norijada se nastavlja navečer u Radničkom domu kada se od 22 do 02 sata održava Neon splash party.

Markanović kaže kako će to biti prvi takav party organiziran u Hrvatskoj. – Za sada je teško govoriti koliko će se maturanata odazvati ali očekujemo njih 300-ak. Dobili smo podršku MUP-a kao i grada Vukovara. U svakom slučaju pozvani su svi pa tko god dođe je dobro došao. Vjerujem u dobru zabavu, rekao je Markanović dodajući kako se nada da će norijada u Vukovaru postati tradicionalna. Zadovoljan sa organizacijom norijade je i maturant Philip Ištuk (19), inače član Savjeta mladih grada Vukovara.

– Iznimno mi je drago što ćemo biti prva generacija u Vukovaru koja će imati organiziranu norijadu. Vjerujem kako će sve dobro proći i da ćemo se svi super zabaviti. Pripremljen je i dobar program, rekao je Ištuk. Maturanti već danima kroz grad šeću u najrazličitijim prigodnim majicama, a čuju se i neizbježne zviždaljke. Hoće li biti brašna, polijevanja vodom, kupanja u Dunavu tek ćemo vidjeti.

>> Apel Crvenog križa Sisak maturantima - ne bacajte, darujte brašno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije