Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči norijade

Apel Crvenog križa Sisak maturantima - ne bacajte, darujte brašno

brašno
Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL
19.05.2015.
u 14:20

''Pozivamo sve učenike da za svoj „Ludi dan“ umjesto bijelila po gradu, svoju namirnicu (brašno) donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Sisak za potrebe Socijalne samoposluge'', poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Sisak.

Gradsko društvo Crvenog križa Sisak uputilo je apel maturantima koji će ovih dana proslaviti norijadu, zadnji dan srednjoškolske nastave.

"Apeliramo na sve maturante i sve škole da njihov zadnji dan pokušaju učiniti nešto drugačijim od uobičajenog. Pozivamo sve učenike da za svoj „Ludi dan“ umjesto bijelila po gradu, svoju namirnicu (brašno) donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Sisak za potrebe Socijalne samoposluge i tako učine nešto važno za one kojima je to najpotrebnije. Učinimo grad ljepšim a ljude sretnijima ", poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Sisak.

>> Zadarski maturanti bacili turistkinju u more

Komentara 5

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:40 19.05.2015.

Bacanje hrane je jedan od najvećih grijeha!

OB
Objektivno...
19:34 19.05.2015.

Za ponašanje maturanata krivi su norci iz Zagreba koji su ovaj svečani dan prozvali NORIJADA. Da su ga prozvali Dan zrelosti, djeca se sigurno ne bi natjecala tko će napraviti veću glupost. Ovaj preglupi termin se naravno proširio po čitavoj Hrvatskoj. A što se tiče žicanja Crvenog križa, ovi iz Siska su još mila majka za neke druge na križeve istoku Hrvatske... Ali, državni odvjetnici nerado ozbiljnije provjeravaju poslovanje Crvenog križa jer se smatra da se tu osim brašna nema šta lapiti

GE
Getgum
16:33 19.05.2015.

Djeca još nisu kročila u život,a crveni križ se potrudio da im spočita par kila brašna.Gospodo iz CRVENOG KRIŽA PRESTANITE NA SVE STRANE ŽICAT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije