Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolinda Grabar-Kitarović:
Povratak na članak

'Nogometni uspjeh pretvoriti u trajnu sliku o Hrvatskoj'

Moramo biti svjesni toga da će, ako sami ne budemo stvarali svoj vlastiti imidž, to učiniti netko drugi. A to nećemo dopustiti, kazala je predsjednica

Komentari 9

MA
Malenkost
07:11 05.06.2019.

Brendovi HR jest/su: Todoric, Bandic, Vidosevic, Kerum, Pevec, Merzel, Nelustracija, masovno iseljavanje mladih s djecom, zaostala "ruralna" podrucja, pojave "Gospi" s svakodnevnim "biltenima" za (samo) Vidjelice, nadriljecnistvo, travarenje, zadrvstvo u bijedi a ministar tvrdi suprotno, depopulacija, beznade i bezperspektivnost, .... te stvarno jednio pozitivno nasi sportasi, i sad s njihovim uspijehom zeli ova "Barbika" ili po mom misljenju, "Dvorska Luda" s Pantovcaka ukrasena s osmijehom i u meduvremenu s tanjim strukom populusu bar za kratko vrijeme dati bar trun nade! U to neki i vjeruju! Isto tako su Titovi sljedbenici bili sljepci, sve do kraja. Necu je kritizirati, ne zavrsi Studij i Doktorat i, eto skoro zaboravih, i pubertet. Zbogom moja rodna i unistena Grudo-HR.

VL
AN
antonelić
20:57 04.06.2019.

moramo se brendirati ... a tko će nas bolje brendirati od naše kraljice precjednice dr.kolinde ? ... još kad joj završe ispitni rokovi pa kad bubne šakom po stolu te nas uvede u eru blagostanja , postati ćemo rajski brend ... očekujemo da će dr.kolinda riješiti dva važna problema : nabava polovnih navalnih zrakoplova ( krševa ) i povećanje povratne naknade za pet ambalažu na 1 kunu po boci ...

VL
Avatar JustinCase69
JustinCase69
16:45 05.06.2019.

Jedno je pričati a drugo je stvoriti uvjete za tu utopijsku priču..kada budete vrednovali ljude po sposobnostima i profesionalizmu a ne po stranačkoj pripadnosti možda povjerujem u priču..

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
21:26 04.06.2019.

Predsjednica je u pravu, međutim nisu samo Vatreni ti koji trebaju stvarati trajnu sliku o Hrvatskoj. Ima na stotine takvih, a to što nisu interesantni medijima to je već neki drugi problem.

VL
PA
pandur
06:59 05.06.2019.

Idealni maskota za Hrvatsku bi bio nelustrirani grahmajstor doživotni gradonačelnik Zagrebstana Bundy.

VL
SA
sargu123
22:09 04.06.2019.

Pokisla perika? I po tome će nas pamtiti.

VL
Avatar Asterix
Asterix
22:04 04.06.2019.

Kako se brendirati na račun uspjeha Vatrenih? Za početak redizajnirati državnu zastavu na način da se sastoji od kvadratića. Kad bi se negdje vijorila između velikog broja državnih zastava svatko bi je odmah uočio.

VL
MA
Matrix5
01:21 07.09.2019.

Izlijevanje iz šupljeg u prazno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.