Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje
Povratak na članak

Bajlo o Suraćevoj presudi: Ovo je poruka javnosti da slobodno batinaju novinare

Jakova Suraća sutkinja Mitra Meštrović osudila je na deset mjeseci zatvora uvjetno, s rokom kušnje od tri godine, a dužan je platiti troškove suđenja

Komentari 6

MA
marn
16:25 22.03.2019.

Hroje B.uopce nije novinar nego Babicev placenik za izazivanje incidenta

VL
MA
MađarskaIna
14:22 22.03.2019.

Jakov je pravi hrvat i istinski hrvatski nevini vitez bez haške robijaške reference.

VL
MX
Mister X
19:21 22.03.2019.

Bajlo o Suraćevoj presudi: Ovo je poruka javnosti da slobodno batinaju novinare.. To je podmuklo podlo od Bajlonca . Naravno da je poruka javnosti ali ispravno je da batinaju zlobne i podle novinare koji neistinom uništavaju pojedince ili grupe na na koje ih neko nagovori ili dobro podplati . Inače sam protiv nasilja... Naravno da nisam ni za to da ih se samo jednostavno batina ovisno o zasluzi . Prijatelji novinari znate da je to satira a nikako poziv za linč jer Vi morate svaki dan da pišete a kako znamo nije uvijek jednostavno jer uvijek stižu nove laži i podvale za objavljivanje od strane sa asvih strana ... Sad idem da pročitam o čemu se tu zapravo radi da mogu d revidiram stav ako samp rejako fulao ali tek sutra

VL
DA
danijelrukavina4
15:09 22.03.2019.

Išao sam malo surfati po internetu, da vidim o čemu se tu radi. I ukucam Hrvoje Bajlo i odmah mi se otvori. Čovjek je kao novinar pisao o ne transparentnom vođenju NK Zadar. Većinski vlasnik NK Zadar, je grad Zadar, koliko sam pročitao. Novinar Hrvoje Bajlo je pisao o ne transparentnom vođenju kluba i trošenju novca. Bivši nogometaš Surać je u nadzornom odboru kluba. Ne treba puno mudrosti, da se shvati zašto je novinar Hrvoje Bajlo prebijen. U svakom slučaju podrška novinaru. Kako je jednom napisao isto tako novinar Drago Pilsel - demokracija će doći kada se političari budu bojali novinara, a ne novinari političara. Ako je imao bivši nogometaš Surać nešto protiv novinara Hrvoja Bajle, trebao ga je tužiti sudu za klevetu, ako je nešto pisao što nije istina. Ovo je bilo u svrhu zastrašivanja novinara. Novinari Zadra bi trebali stati iza svoga kolege.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.