Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Nogometaš vozio pijan i kod Koprivnice usmrtio djevojku. Njezinim sestrama mora platiti 35.000 eura za duševne boli

Prometna nesreća
PU Koprivničko-križevačka
12.01.2024.
u 11:36

I. Š. je pravomoćno osuđen na 3,5 godine zatvora te je dobio zabranu upravljanja motornim vozilima na 7,5 godina. Nogometaš iz Koprivnice proglašen je krivim za prometnu nesreću koju je pijan skrivio 13. kolovoza 2021. godine u kojoj je poginula medicinska sestra P. H.

Mladi nogometaš (25) iz Koprivnice koji je pijan usmrtio djevojku (25) morat će, po svemu sudeći, platiti naknadu za duševne boli njezinim sestrama. Odlučio je tako koprivnički sud u četvrtak naloživši tvrtki kod koje je bio osiguran njegov automobil u trenutku nesreće da dvjema sestrama isplati ukupno blizu 35.000 eura s troškovima postupka. Presuda je neporavomoćna.

Osiguravateljska je kuća na ročištu naglasila kako postoji mogućnost postavljanja naknadnog regresnog zahtjeva prema I. Š. jer je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola. Drugim riječima, osiguravatelj će isplatiti odštetu, ali će potom tražiti od okrivljenika povrat novca, piše Danica.

Inače, I. Š. je pravomoćno osuđen na 3,5 godine zatvora te je dobio zabranu upravljanja motornim vozilima na 7,5 godina. Nogometaš iz Koprivnice proglašen je krivim za prometnu nesreću koju je pijan skrivio 13. kolovoza 2021. godine u kojoj je poginula medicinska sestra P. H. (25).

Kobne noći vozio je s 1,46 promila alkohola prema Koprivnici. Par minuta iza ponoći, u Kunovec Bregu, Mini Cooperom je prešao na lijevu stranu ceste u blagom desnom zavoju, kad je iz suprotnog smjera naišla Kia Sonic kojom je upravljala P. H.

VEZANI ČLANCI:

Ona se kretala prema naselju Poljanec kod Ludbrega, gdje je živjela s majkom. U stravičnom izravnom sudaru P. H. je preminula pet sati nakon nesreće, a Šanjić je bio teško ozlijeđen.

VIDEO Prometna nesreća u Zadru: U sudaru dva automobila jedan je završio na krovu

Komentara 3

Avatar barba_arba
barba_arba
15:22 12.01.2024.

Nama je potrebna dugoročna nacionalna kampanja za sigurnost u prometu. Pokazati žrtve, pokazati počinitelje

ST
Stvarnost
14:41 13.01.2024.

Nisam znao da dusevna bol staje 35.000€ Uzas sta nam je poruka ovog ako imas novca mozes gazit i ubijati ostale ljude🤦🤦🤦

EB
EBERT
12:00 12.01.2024.

Ovo osuđujem teško.Tom tipu Nikad više da sjedne za volan Dali se on uopće pita što je upropastio uništio mladi život?Ta vrijedna cura koja je svojim radom i humanošću puno pridonijela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije