Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT, KORONA I POLITIKA
Povratak na članak

Slučaj Kimmich uzbunio Njemačku: Nogometaš se nije cijepio, a ima udrugu za 'šutiranje korone'

Joshua Kimmich, profesionalac Bayern Münchena, živi od toga što se ljudi okupljaju i zbližavaju na stadionima, u kafićima i na nogometnim zabavama kod kuće. On bi trebao biti uzor tim ljudima i cijepiti se, piše Der Spiegel

Komentari 17

NO
NoviCovjek
19:31 26.10.2021.

"odbija cijepiti iako je to u New Yorku obavezno te čak traži razumijevanje za svoju odluku." Čemu riječ čak? Zašto je čudno tražiti razumijevanje? E moje propagandno glasilo

VL
LE
LeonardoGoldman
19:34 26.10.2021.

Sto je tu cudno uopce? Ako se ne cijepis i dalje si zdrav. Ako se razbolis tada, logicno vise nisi zdrav! Koliko vidim, on je zdrav i zeli ostati zdrav. Sto je lose u tome?

VL
BI
Borg i Hrvati
19:15 26.10.2021.

Ne vidim što je tu čudno ali ako vi tako kažete... Svi oni koji nisu na liniji sveopće koronaške histerije izgleda da moraju biti proglašeni i javno etiketirani kao čudni.

VL
Avatar xnomenx
xnomenx
19:27 26.10.2021.

"Pitanje je u svemu može li necijepljeni sportaš koji je stoga u riziku od zaraze promovirati temeljnu ideju sporta" ??? zar vecernja hartija tvrdi da se cijepljeni igrac ne moze zaraziti ???

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:49 26.10.2021.

"Brine me nedostatak dugoročnih studija." Cijepljene ovce su dio te studije... na ovcama se eksperimentira samo sto ovce to jos ne znaju! Mnoge ovce ce tu "studiju" svojom glupom glavom platiti, a s njima i organizatori ove najvece prevare u povjesti covjecanstva, skupa sa svim ostalim zlocincima koji provode ovaj zlocin protiv covjecnosti...

VL
SS
sokac sa drave
19:55 26.10.2021.

edgar2--pricekaj najprije da prodju dvije tri godine poslije cijepljenja pa onda izadji sa teorijom koju si opisao.

VL
ZA
Zapadnjak
21:22 26.10.2021.

Ja ne mogu vjerovati da zivimo u drustvu u kojem ne ovako nesto "slucaj" - mlad i zdrav sportas se nije cijepio protiv bolesti koja u pravilu mladim zdravim sportasima ne moze nista, testira se konstantno, a kako se cini i ulupao je nesto (jako puno za obicne građane, pretpostavljam) novca u nesto sto se moze donekle opisati humanitarnim radom - i na takvog covjeka ide hajka? Potpuno je nezamislivo da bi ovaj clanak uopce postojao prije dvije i pol godine... Kyrie Irwing kaze (otprilike, ne da mi se ici po tocan citat) da ce sa svojim zivotom radit ono sto on odluci, a ne ono sto drugi odluci i ta izjava se smatra ne samo kontroverznom nego potpuno negativnom?

VL
DU
Deleted user
23:06 26.10.2021.

Kako smo sad došli do toga da cipelarimo mladog čovjeka koji je osnovao zakladu ne bi li pomogao oboljelima skupivši radi toga tolike milione eura? Ako poštuje mjere, ako se testira kako mu kažu, kakve veze ima što se nije cijepio? I još je k tome razuman i svakome daje za pravo da sam odluči bilo da se cijepi ili ne cijepi.

VL
ED
edgar2
19:38 26.10.2021.

Imao sam i sam neke dvojbe oko dugoročnih učinaka cjepiva i istraživao sam što sam što uz pomoć liječnika i znanstvenika...Da skratim, neželjene posljedice cijepljenja javljaju se unutar 8 tjedana od cijepljenja, a ne u roku godinu, dvije ili više! Ova cjepiva, uključujući mRNA cjepiva razgrađuju se u tijelu u roku od dva do tri tjedna i više nisu dostupni tijelu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.