Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZBOG MAHNITOG DIVLJANJA

Nogama i kamenjem razbijao po stanu, a kamenom pogodio i drugog mladića

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
16.03.2021.
u 07:43

Optužen je i da je vlasnicu stana oštetio za najmanje 10.000 kuna

Trenutak ludila u kojem je teško ozlijedio drugi osobu te razbijao tuđe stvari došao je na naplatu 25-godišnjaku koji je zbog toga optužen, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku. Optužen je da je 11. veljače 2021. oko 3 sata u stanu oštećenice u Šibeniku, u kojem je bilo više osoba, rukama nogama i kamenjem razbio tehničke aparate i namještaj.

Nakon što su ga osobe s kojima je bio u društvu izbacile iz stana, 25-godišnjak je nogom udarao u ulazna PVC vrata i oštetio ih. Ponovno je pokušao ući u stan, u čemu ga je pokušao spriječiti jedan od mladića koji je bio u stanu i to tako što je držao vrata s unutarnje strane. No 25-godišnjak je vrata silom otvorio, a na mladića je bacio  kamen te ga pogodio u podlakticu i teško ozlijedio. 

Optužen je i da je vlasnicu stana oštetio za najmanje 10.000 kuna, a tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vk52
16:33 16.03.2021.

Lako je tudju muku razbijati i unistavati, mladicu najprije zaradi kupi i onda razbijaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije