Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je gledala?

Noćna mora svakog muškarca: Pogledajte što mu je žena napravila kada su odlazili na posao

nesreća na prilazu
Screenshot
16.12.2020.
u 12:52

Bračni par snimljen je nadzornom kamerom kada je kretao na posao

Nadzorna kamera uhvatila je jednu vrlo neobičnu nesreću koja se dogodila na prilazu obiteljske kuće u Des Moinesu u američkoj saveznoj državi Iowa.

Bračni par snimljen je kada je odlazio na posao. Prvo je svojim automobilom iz garaže izlazio suprug koji se zaustavio kada je došao do ceste i čekao da se promet raščisti.

Nakon njega isparkiravala se supruga u svome automobilu, no ona je zaboravila pogledati što se iza nje događa. Vozila je ravno dok se nije zabila u suprugov automobil.

Kada je vidjela što je učinila, brzo je krenula naprijed. No, to nije spriječilo njezina supruga da izađe iz vozila. Počelo je mahati rukama, a što joj je rekao, znaju samo njih dvoje.

– Supruga i ja odlazili smo na posao, ja sam čekao da se raščisti promet, ona nije – kazao je kratko suprug nakon što je njihova snimka postala hit na internetu.

Ključne riječi

Komentara 16

HA
hacker
14:21 16.12.2020.

Ova vrlo važna objava je već bila na večernjem prije par mjeseci.

5S
505.scrtom
13:38 16.12.2020.

pa nije se htio maknut ,kriv je haha

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:33 16.12.2020.

Eto t' kad žena slijepo vjeruje svom muškarcu. A on konj nije raščistio cestu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije