Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ribiči nezadovoljni
Povratak na članak

Noćna mora koprivničkih ribiča: Kažnjavaju ih, ne mogu se braniti

Predsjednik Zajednice športsko ribolovnih klubova Bojan Premužić odbacuje optužbe, ali planira preispitati pravilnike

Komentari 5

RA
Rapal
23:44 19.10.2012.

Oglasila se šačica selskih kauboja koja je godinama radila šta je htjela a sad kad je uveden red na vode nastala je frka jer su ograničeni u svojim aktivnostima.

VL
Avatar mate112
mate112
11:13 19.10.2012.

Ribolov je postao šport za kretene, zato se više ne bavim s njim. Svi imaju "svoja mjesta" zbog kojih se potežu oružja, to su debilane i prepuštam ih blesavcima.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
11:27 19.10.2012.

i ja sam davno prestao s time... ajde razumijem npr privatne ribnjake gdje gazda ima svoja pravila ali na podrucjima gdje upravljaju ribicka drustva ako imam dozvolu nije mi tesko ni platiti ni ribolovnu kartu ali ako me k-r-e-t-eni gnjave zbog nekih gluposti pa ne smijes pecati ovdje (a to mjesto isto je dio podrucja za koju platim kartu) ili na Soderici da me lovi policija zbog njihovih glupih pravila koje moras svaki mjesec provjeravati da li su se promjenila onda radije nadjem neku drugu zanimaciju...

VL
OB
-obrisani-
18:08 19.10.2012.

Neka kaznjeni ribolovci potegnu tuzbu kontra onih sto zastupaju tezu o zabranama ribarenja na mjestima koji... nisu obiljezeni kao takvi.Ni u kom slucaju ne smiju se tek tako predati jer oni koji nisu probali taj sport ne znaju koja jee to zanesenost i ljubav a prije svega mnogima i zdravlje.

VL
Avatar pretorijanac
pretorijanac
19:15 19.10.2012.

Ohladil sam se od ribičije kad sam videl da su bivši oficiri JNA i ex milicioneri preuzeli ribičiju na našim vodama " pod svoje" a rezultati toga su vidljivi.........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.