Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE ZABILJEŽENIH SLUČAJA

Noćna akcija policije: Uhitili ga jer je vozio pijan, kažnjen sa 10.000 kn i zabranom vožnje 3 mjeseca

Vožnja u pijanom stanju
Slavko Midzor/PIXSELL
31.10.2022.
u 11:28

Kako je izvijestila policija, prvi slučaj zabilježen je na Jadranskom mostu kada je zaustavljena 35-godišnjakinja pod utjecajem 1,55 promila alkohola u krvi

Više vozača ovoga je vikenda zaustavila i kaznila zagrebačka policija zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Kako je izvijestila policija, prvi slučaj zabilježen je na Jadranskom mostu kada je zaustavljena 35-godišnjakinja pod utjecajem 1,55 promila alkohola u krvi.

Po utvrđenom vozačica je uhićena, a potom prepraćena na nadležni sud gdje je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna te joj je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca.
 
Istog dana, nešto poslije 20 sati, 36-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,58 g/kg upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka kolnikom autoceste A1 u smjeru jugozapada, javlja zagrebačka policija. Dolaskom do 15 kilometra + 300 metara, 36-godišnjak je izazvao prometnu nesreću nakon čega je uhićen te prepraćen na nadležni sud gdje je kažnjen novčanom kazno u iznosu od 6.000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od dva mjeseca.

U nedjelju je oko 4 sata 22-godinjak je pod utjecajem alkohola od 1,68 g/kg upravljao osobnim automobilom sisačkih registarskih oznaka kolnikom Savske ceste u smjeru zapada gdje je i zaustavljen. Po utvrđenom vozač je uhićen, a potom prepraćen na nadležni sud gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

>> VIDEO Teška nesreća u tunelu Sveti Rok: Poginuo je vozač automobila


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije