Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još uvijek traje istraga

Misterij u Njemačkoj: Policija upala u trgovinu nakon što se oglasio alarm, pa ostali u nevjerici kada su otkrili razlog

Trgovina
Pixabay/Ilustracija
31.10.2022.
u 08:46

Policajci koji su došli u trgovinu nisu vidjeli znakove provale

Alarm se oglasio u trgovini odjećom na Breite Gasse u Nürnbergu oko 1:20 sati u nedjelju. Stigla je policijska patrola koja je pomno razgledala trgovinu. Zatekli su mladića u trgovini, međutim, 20-godišnjak je tvrdio kako nije provalio u trgovinu, stoji u policijskom izvješću.

Kad su policajci pretražili trgovinu u potrazi za znakovima provale, činilo se da je tvrdnja 20-godišnjaka potvrđena: vrata i prozori bili su zaključani. Na pitanje kako je ušao u trgovinu, slegnuo je ramenima, piše Fenix Magazin.

– Ni sebi ni službenim osobama nije mogao objasniti kako je ušao u trgovinu - priopćio je Ured glasnogovornika policije.

Naveo je da se u noći probudio i sjetio da je prije toga popio “velike količine” alkohola.

Službenici su 20-godišnjaka podvrgli alkotestu, zbog čega su izjave mladića u trgovini postale vjerodostojne. U trenutku testiranja mladić je još imao oko jedan promil alkohola u krvi. Policija pretpostavlja kako je mladić zaspao u trgovini, osoblje ga nije primijetilo te su ga zaključali u trgovini. No, to je samo pretpostavka.

Video: Snimka s križanja u Splitu ostavlja bez teksta: Ovog biciklista samo je čudo spasilo

Komentara 1

NO
nori
18:32 31.10.2022.

Kakvo čudo,pazili su na budalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije