Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predaja neobvezujućih ponuda
Povratak na članak

Noćas je bio rok za predaju ponuda: Ponuda istekla, prodavatelji i ne očekuju prodaju Pevexa?

U javnosti se prvo spekuliralo kako J. Lovrinčević i mali dioničari stopiraju prodaju, za koju se procjenjivalo da bi mogla vrijediti oko pola milijarde eura, odnosno oko 3,8 milijardi kuna. No kako neslužbeno doznajemo, "Lovrinčević nije protiv prodaje, ali ne želi da ga povezuju s Vujnovcem i Radićem s kojima je u lošim odnosima".

Komentari 2

Avatar anlaser
anlaser
14:37 10.06.2023.

"Kako smo se dočepali Peveca u bescijenje ?"Da dobijete 1€ bilo bi vam previše . Oteli ste čovjeku ne samo firmu već i prezime i jedino u lijepoj vašoj nitko neće za to odgovarati (osim Zdravka kojeg ste zatvorili i i obasuli tužbama nebi li zamaglili muljažu ) .

VL
DU
Deleted user
10:06 10.06.2023.

Da ekipa smanji malo očekivanja našlo bi se ponuda. Jamili su imovinu Pevca u bescijenje a sad bi najednom od toga htjeli zgrnuti bogatstvo. Kao i svugdje gdje ulijeće AP-ov tajkun PV.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.