Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Dragičević

Otac ubijenog Davida: Nobilo je opstruirao istragu, zahvaljujem mu na neradu

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
11.11.2018.
u 15:41

'Bio sam fer kad sam to saznao, zahvalio sam mu i stisnuo mu ruku. Ali on nije bio fer, nije ispoštovao sa svoje strane dogovor i nije me obavijestio ni o čemu'

Nakon što je Ante Nobilo, odvjetnik Davora Dragičevića koji već nekoliko mjeseci neumorno traži istinu i pravdu za njegovog preminulog sina, izjavio za Federalnu televiziju iz Sarajeva kako su političari manipulirali Davorom i da nema nikakve povezanosti vlasti Republike Srpske s ubojstvom, sada se javio i sam otac Davor.

"Zahvalio bih Anti Nobilu na njegovu neradu. Nisam razočaran, jasno mi je da se odvjetnik Nobilo prepao i da su ga ucijenili Milorad Dodik i njegovi pristaše. Na kraju to ostaje njemu na savjesti", kazao je za Jutarnji list.

Dodaje i da je Ante Nobilo izmanipuliran od strane Dodika i da će to i dokazati.

"Nobilo nije bio odvjetnik Davida Dragičevića, on je bio odvjetnik Republike Srpske i sad se to jasno vidi. Izmanipuliran je od strane Dodika i to ćemo dokazati uskoro, kada objavimo vjerodostojne dokaze koji sve to dokazuju", kaže otac preminulog Davida.

Tvrdi i da ga Nobilo uopće nije obavijestio o svojim postupcima, nego je tek u petak saznao za njegov odlazak.

"Bio sam fer kad sam to saznao, zahvalio sam mu i stisnuo mu ruku. Ali on nije bio fer, nije ispoštovao sa svoje strane dogovor i nije me obavijestio ni o čemu. Nisam ga imao namjere prozivati, ali je žalosno da je jedan odvjetnik na kraju svoje karijere tako reagirao. Opstruirao je istragu.", kaže Dragičević.

No odvjetnik Nobilo suprotnog je mišljenja.

"To jednostavno nije istina. Davoru Dragičeviću jučer sam poslao pismenu ostavku u kojoj sam objasnio zašto izlazim iz ovog slučaja. Osim toga, imali smo i sastanak na kojem smo predočili saznanja do kojih smo došli, a koja pokazuju da policija nije ubila Davida Dragičevića", komentirao je Nobilo za Jutarnji list.

Ocu preminulog Davida sada ostaje jedino odvjetnik Ifet Feraget koji će mu pomoći da se dokažu njegove sumnje.

"Odvjetnik Ifet Feraget, koji je sad jedini ostao u odvjetničkom timu, ukazao mi je na sve propuste u slučaju istrage. Situacija je čista, mi idemo dalje jer imamo sve dokaze. Nastavljamo s prosvjedom i istragom. Ići ću do samog kraja.", ne predaje se Davor Dragičević.

>> Pogledajte video o usponu i padu meksičkog Pabla Escobara, Joaquina "El Chapa" Guzmana

 

Komentara 27

IV
Ivancor
16:16 11.11.2018.

Neka ste se uvijerili i Vi Srbi kakav je nobilo smrad yugoudbaški profiterski smrdljivi!!!

PA
pax5
17:11 11.11.2018.

Čovječe nekada je potrebno vrijeme da se nešto riješi...Ako imate još djece posvetite se njima i supruzi jer će vam oni trpiti najviše...A i pokojni bi sigurno želio da ste vi ispunjeni...Zašto? Ako je on bio dobar onda mu je i na drugoj strani dobro...pa i vi pravoslavci vjerujete u Boga...Odite na razgovor kod nekoga dobrog prav.svecenika i olakšajte dusu...A ova nepravda sigurno ce doci na vidjelo kad se budete najmanje nadali...Ovo nije demagogija ovo je iskustvo ljudi koji su izgubili djecu....Npr.moj brat kada mu je poginuo sin, nije mogao naci mir, dok mu nije pomogao jedan katol.svecenik...Ima jos 3 djece i posveti se njima ...lp

Avatar Mi sami
Mi sami
21:10 11.11.2018.

Nobilo udbaski odvjetnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije