Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODJELJUJE SE OD 1969. GODINE
Povratak na članak

Nobelova nagrada za ekonomiju: Dobitnici su Oliver Hart i Bengt Holmström

Hartov i Holmstromov rad postavlja "intelektualne temelje" za regulativne mjere na području stečajeva i političkog sustava, objavio je danas Odbor za dodjelu nagrada

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
13:06 10.10.2016.

ne postoji nobelova nagrada za ekonomiju. i krajnje je vrijeme da narod prestanete obmanjivati sa tom nagradom. nagrada se zove 'Nagrada Švedske banke za Ekonomske znanosti u sjećanje na Alfreda Nobela'. i tako je morate nazivati. prošla su vremena kadkad su amerikanci organizirali boksački meč za prvaka svijeta. prvak svijeta?! ova nagrada nema veze sa znanošću. ekonomija nije znanost, unatoč nekim tvrdnjama. znanost je matematika, fizika. ekonomija to nije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.