Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomljava se

Nježna i umiljata Kiki traži dom i društvo za igranje

Kiki
Foto: Privatni album
1/8
20.10.2016.
u 16:29

Malena Kiki odvojena je od mame i ostavljena na ulici. Privremeni smještaj pružili su joj ljudi koji su je i spasili.

Uz njih Kiki je naučila sva pravila života u stanu, zna sve što pristojne mace trebaju znati. Odgovara joj i suživot sa psom, druži se s njim od prvog dana života u privremenom domu. Voli djecu, nježna je i umiljata. I još nešto, kažu da je vrlo bistra i da brzo uči sve što joj pokažu.

Kiki ima oko četiri mjeseca i traži dom u kojem bi ostala zauvijek, dom u kojem bi imala društvo za igranje. Trenutno je u Zagrebu, a informacije o udomljavanju možete dobiti na 098/457-417.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije