Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Područje intenzivne njege
Povratak na članak

Njemački zdravstveni sustav gubi milijardu eura godišnje zbog ruske mafije

Većinom su pogođeni pacijenti koji zahtijevaju intenzivnu njegu, a kojih u Njemačkoj ima 19.000. Zapošljavaju se i nekvalificirani ruski radnici na manju satnicu, a u prijevarama sudjeluju i obitelji pacijenata kako bi zaradile

Komentari 4

KK
katka-kr
18:00 18.04.2016.

pa ovo nije novo...

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:57 20.04.2016.

ruska mafija, za koju rade njemački zdravstveni djelatnici, pacijenti...čudo jedno kako je ta mafija jaka. jasno je da osiguravatelji traže način da i dalje imaju iznimno velike profite. sad su našli načina da ruse (opet!) optuže i za ovo. bojimjim se da će uskoro rusi biti krivi i za globalno zagrijavanje, suše, poplave, potrese, manje penzije i plaće. divota jedna kako to da recimo apple nije kriv za osiromašenje europskih državljana zbog visokih cijena mobitela. ili samsung, lg, nokia... a europski sudovi su jako revni u kažnjavanju ruskog gazproma zbog 'visokih cijena plina' koje je zaračunavao klijentima. više ni ugovorena cijena nije pravedna, niti zakonita, očito. vidim da je nekima hdz kriv za sve. bio na vlasti ili ne. jučer smo na tv-u vidjeli sanadera. kolko ga god mediji prikazivali kao najveće zlo koje nas je ikad snašlo, ja sam nekako postao mišljenja da je on ipak žrtva. za njegove vladavine plaće su nam porasle kao što nam više nikad u životu neće. i penzije. i kredita se uzelo ko nikad prije ni poslije. i došla svjetska kriza. a za sve je kriv postao sanader, i njegov hdz. pa smo dobili kukuriku lvadu. koja nije napravila ništa, uključen je bio autopilot, što se dogodilo, dogodilo se mimo vlasti. pala cijena nafte, i eto nama statističkog rasta. bez da se išta napravilo, zaokrenulo. a nijemce gledamo ko bogove. a lopovi veći nego cijela europa. ruska mafija je vama neki problem? pa pogledajte američku mafiju, koja ima i vlast, i vojsku, i banke, industriju, sve. uništavaju države, otimaju sve što vrijedi. što su napravili od libije? država bez dolara duga, 50 mlrd keša u bankama. sad su u dugovima, milijardama im upravljaju okupacijske snage, englezi, raspad zemlje je tu, nafte i plina baš i nema, zaustavljeni svi projekti koji su libiju vodili nekud naprijed. npr. veliki vodovod, na kojem su i naše firme radile. gdje su sad? da, rusi su krivi. tko bi drugi.

VL
RT
ribaric.tomislav
19:31 18.04.2016.

ija ih znam par

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
16:29 18.04.2016.

To je još uvijek desetak milijardi eura manje nego što bi zdravstveni sutav gubio da imaju HDZ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.