Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neisporučene pošiljke

Policija upala u dom poštara iz Njemačke. Prizor koji su zatekli pamtit će cijeli život

Düsseldorf 11.01.2024 Post DHL Brief Briefe Briefzustellung Zusteller Briefpost Briefporto Posthorn Postbote Postzustell
IMAGO/Michael Gstettenbauer/IMAG
17.01.2024.
u 10:37

Deutsche Post, odnosno Njemačka pošta, dobila je anonimnu dojavu kako u razdoblju od četiri godine 30.000 pisama nije dostavljeno na adresu primatelja. Pozvana je policija, a istraga i dalje traje.

Zaposlenik Njemačke pošte nije dostavio otprilike 30.000 pisama u Papenburgu, Donja Saskoja, već ih je čuvao u vlastitom domu, otkriveno je nakon anonimne dojave 2. siječnja. Tvrtka je odmah pozvala policiju, a glasnogovornica Njemačke pošte izjavila je u utorak u Hamburgu da bivši službenik više ne radi u tvrtki te je pristao na sporazumni raskid.

Istraga je pokrenuta, a prema lokalnim izvješćima, oko 30.000 pisama i časopisa nije isporučeno u razdoblju od četiri godine, čuvano je u kući poštanskog službenika. "Postoji ogromna količina pošte koja se mora pregledati" rekao je glasnogovornik policije.

Njemačka pošta sada pažljivo pregledava pronađene pošiljke koje će dostaviti primateljima, a neka će se pisma morati vratiti pošiljateljima, piše Fenix magazin

POVEZANI ČLANCI:

"Ako to nije moguće u pojedinačnim slučajevima, pošiljke će biti vraćene izvornom pošiljatelju s pismom objašnjenja", izjavila je glasnogovornica Njemačke pošte nakon incidenta.

VIDEO Vandalizam na dječjem igralištu u samom središtu Siska

Komentara 11

OH
oho
11:51 17.01.2024.

Newman, nema sumnje

JF
Jure_Francetić
18:35 17.01.2024.

Navodno su mu poslali pismenu obavijest da se javi na prekršajni sud ali pismo mu nije dostavljeno. Zato je murja došla po njega osobno.

5S
505.scrtom
19:01 17.01.2024.

neki psihić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije