Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na odmoru

Njemački liječnik umro na ljetovanju u Hrvatskoj: U roku od nekoliko sati došlo je do otkazivanje organa

Hitna pomoć juri cestom
Zeljko Lukunic/PIXSELL
28.07.2023.
u 10:11

Kako se osjećao sve lošije, otišao je u bolnicu: tamo su mu dijagnosticirali streptokok

Dr. Klaus Ott (41), liječnik za anesteziologiju Sveučilišne bolnice u Augsburgu, u apartmanu u Hrvatskoj, izgubio je život od trovanja krvi. “S dr. Ottom gubimo sjajnog kolegu i liječnika, koji je uvijek bio zabrinut za dobrobit pacijenata i zaposlenika”, rekli su iz Sveučilišnu bolnice Augsburg povodom doktorove smrti, javlja Fenix Magazin.

VEZANI ČLANCI:

Ubrzo nakon dolaska na odredište za odmor početkom lipnja, Dr. Ott je rekao svom bratu da ima sve simptome prehlade. O tragičnom slučaju javnost je obavijestio njegov brat Hartmut Ott. Kako se osjećao sve lošije, otišao je u bolnicu: tamo su mu dijagnosticirali streptokok. Bakterija je dospjela u krvotok i u roku od nekoliko sati uzrokovala otkazivanje organa 41-godišnjaku.

Opuštajući ljetni odmor s obitelji pretvorio se u noćnu moru, tvrdi brat žrtve. Kako bi svoju šogoricu, koja je kućanica, barem financijski rasteretio, Hartmut Ott je na GoFundMe pokrenuo apel za donacije. Time želi osigurati budućnost bratove žene Martine i djevojčica.

“Svaki prikupljeni cent dar je supruzi mog preminulog brata i njegovoj djeci”, objašnjava Hartmut.

Video: Mladići skakali u more, jedan nije izronio: Ronioci pronašli tijelo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije