Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVRHA

Njemački grad zaplijenio psa i prodao ga na eBayu

Pas/Ilustracija
Foto: Getty
01.03.2019.
u 11:06

'Dobili smo nešto nižu cijenu od tražene i novac je uplaćen u gradsku blagajnu'

Njemački grad Ahlen zaplijenio je obiteljskog psa i prodao ga kako bi namirio dugovanja izazivajući kritike. Zakoni omogućavaju da se vrijedna imovina poput rasnog psa zaplijeni, rekao je u četvrtak predstavnik grada Dirk Schlebes pa je Edda ponuđena na prodaju preko eBaya za 750 eura.

"Dobili smo nešto nižu cijenu od tražene i novac je uplaćen u gradsku blagajnu", rekao je Schlebes za dpa. I kupac i obitelj koja je ostala bez psa podjednako su nezadovoljni.

Žena koja je kupila psa osjeća se prevarenom, prema medijima jer je životinja bolesna i liječenje je skupo. Nova vlasnica Edde prijeti gradu tužbom i traži povrat novca te namirenje veterinarskih troškova za očnu bolest od koje pas pati. Bivši vlasnici mopsa nesretni su jer im nedostaje ljubimac.

>>Na Farmici spas našli psi, mačke, magarac, praščići...

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
17:41 01.03.2019.

Bravo Svabe!😁

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:48 01.03.2019.

Kupili ga Kinezi?

MA
marsovac
11:58 01.03.2019.

od kud ste to prepisali,...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije