Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše 'uhvaćenih'
Povratak na članak

Njemačka zadržava dodatne granične kontrole

Njemački ministar unutarnjih poslova želi na neodređeno vrijeme produžiti pooštrene kontrole na njemačkim granicama. Time bi trebao biti izvršen i pritisak na razini EU-a, kako bi se modernizirao sustav azila.

Komentari 5

I1
ing-12345
20:48 08.12.2019.

Ovo je smijurija. Pa Merkelica je pustila 2015 u Njemačku dva miliona ilegalnih muslimanskih imigranata.

VL
OO
oo8787
22:39 08.12.2019.

I njemačka polako dolazi pameti, ali već je pomalo prekasno, nadam se da će vlada poslati tisuće naoružanih vojnika da štiti našu granicu od bilo kakve invazije.

VL
IT
I-To
20:13 08.12.2019.

Oni sve u njihovoj Državi kontroliraju po meni to je već Režim.

VL
ZO
Zooltan
17:30 08.12.2019.

EU nema jedinstveni stav prema ilegalnim migrantima

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
21:36 08.12.2019.

Vidim ovdje komentiraju golobradi djecaci koji sata vojske nemaju. Jedna noga u cizmi a druga u patiki.Manite se vase gluposti vec treba se naoruzati do zuba raditi kao da rat nikad nece biti. Ali biti spreman uvjek protiv bilo kojeg okupatora.Tu pisete o traktorima a zato sto nismom imali oruzje jedna trecina hrvatske bila je okupirana. Tisuce ljudi poginulo i tiusuce kuca zapaljeno. A da smo imali oruzje nebi na napali . Znaci oruzje sluzi za odvracanje.Druga stvar je sto mi imamo sve neke umjetne prijatelje koji nam brane kupovinu aviona ili sto prodaju to oruzje koje skupo placamo namjesto da sami pravimo. Najgore je sto smo imali S300 koji smo imali prvi izvan bivsi clanica Warsavskog ugovora predali ga za ocean. A Rusi nam dali dase branimo i avione helikoptere itd. A mi dase dodvorimo Briselu i Amerin lupamo protiv Rusa i pisemo gluposti.Ali ta nasa glupost skupo kosta nasi umjetni prijatelji sve ce skupo naplatiti. Za razliku od Srba sto dobiju na poklon ili po povoljnim uvjetima.Vidite koliko su tog dobili cak donacije od Amera vozaju se u HAMMERIN a ja mislija dasu Ameri samo nasi prijatelji. Sta kazu na ovo nasi domaci Ameri koji su veci ameri od svih amera.Srbi imaju dobre prijatelje za razliku od nas. Koje nama kriv sami krivi a mogli smo imati odlicne odnose sa Rus.Kao napr Slovenci ovdje u Moskvi puno Slovenske bjele tehnike.Vidim sve vise Srpski kamiona po putevima nesto rade.Netreba kmecat sad vec sam pravit oruzje, U sebi sami pomoci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.