Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA IMIGRANTIMA
Povratak na članak

10 teza za integraciju; Stop burki, slušajte Bacha, čitajte Goethea

Thomas de Maizière: Osnova za međureligijski mir u Njemačkoj jest to da je vladavina prava iznad svih religijskih pravila

Komentari 22

DU
Deleted user
23:55 05.05.2017.

Kakvi Bach i Goethe ? "Vaspitna palica" i deportacija su najbolji način za integraciju migranata u društvo.

VL
DU
Deleted user
22:54 05.05.2017.

Neka zatvore granice, a sve ove ilegalce i raznorazne parazite neka deportiraju. To bi im bila najbolja strategija. Kakav Bach, kakvi Bakrachi... Zalosno sto je od ove (jos uvijek) okupirane Njemacke postalo, a ovaj ministar je kreten.

VL
DU
Deleted user
04:07 06.05.2017.

Genetika determinira većinu karakteristika pojedinaca. Arapi ne mogu preko noći postati Europljani. Jedino što će se dogoditi u najboljem mogućem scenariju je miješanje rasa i zagađivanje europske genetike sa divljom genetikom kao što smo imali ovdje na Balkanu. Ako sjevernaa Europa želi postati novi jug, slobodno.

VL
Avatar punkufer
punkufer
10:42 06.05.2017.

Koje budaIe. Oni bi da nepismeni (i na njihovom jeziku) čitaju filozofe. Problem je u tom ešto se ovi arapi i crnci nimalo ne žele integraciju. Njihov stav prema Europi i bijlcima je kompleks niže vrijednosti koji rađa mržnju koja rađa agresiju koju raspiruju po đamijama, a koju ljevičari je ne žele vidjeti usprkos gaženjima s kamionima, napadima mačetama itd.

VL
DU
Deleted user
22:34 05.05.2017.

Hm, rijesit ce to germani

VL
DU
Deleted user
08:48 06.05.2017.

Nikada mi muslimani neće biti shvatljivi! Zašto?! Slušam Turskog profesora na Filozofskom fakultetu u Istambulu, čiji je posao predavati Islam! i čovjek otprilike kaže ovako: "Samo Muhamedove žene i kćeri morale su imati burke i sakrivena tijela"! Sve ostale žene moraju se, kako on kaže oblačiti normalno, bez sakrivanja lica, haljinama komotnim do koljena? Znači jedan Profesor i teolog Islama kaže da se muslimanke ne moraju sakrivati, kako rade, pa i ako gledate koji Turski film vidjet ćete da je preko 90% žena razotkriveno sa pristojnih haljinama i niko nikome zbog toga ne reže glave i tumači Islam drugačije? Čuo sam da su Sirijci u tome strašno ekstremni! No, tko onda to njih uči Islamu? Koje vjerske vođe tjeraju žene da rade protiv Muhamedova učenja? Smatram da su za njihovu stahotu koju proživljavaju, uvelike krive vjerske vođe, donekle Amerikanci, koji pak svima žele, čak po cijenu rata, uniheti nekakvu demokraciju, a sami su od demokracije udaljeni tisuće godina! Možda ste vidjeli što je Trumph napravio iz zdravstva u Americi? Gdje Vi čitatelji vidite "demokraciju"? Zar je to demokracija u koju se kunu Amerikanci?

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
08:57 06.05.2017.

Svojdobno sam ja u Njemackoj upisavsi se u prvi razred bio jedini s migracijskom pozadinom .....kasnije u gimnaziji bilo nax je dvoje !!!!!!!.....danas pak ima razreda u kojima nema nijednog Nijemca!Iskreno receno prije trideset cetrdeset godina bilo je dosta teskoo dobiti njemacko drzavljanstvo ..danas narocito u pokrajinama pod vlascu socijalista i zelenih drzavljanstvo se dobij lakse nego dozvola za pecanje ribe!Ja sam vrlo rano vidio sve te negativne pojave vezane uz nekontrolirano naseljavanje tako da sad pretezito zivim u Hrvatskoj!Njemacka je jdino poxeljna onima koji su ocajni i nemaju drugog izlaza!

VL
Avatar abcd
abcd
10:53 06.05.2017.

Niti ce oni slusati niti citati to sto im predlazu jer to ni europljani ne rade.

VL
DU
Deleted user
15:07 06.05.2017.

a šta dodat svi komentari su živa istina tribo bi još jedan adolf i ante da ponovo zapivaju

VL
ZV
Zvjerko
08:48 06.05.2017.

Koliko Njemaca sluša Bacha i čita Getea? I tko se obrazuje da bude pametan, a ne da zaradi čim više novaca?

VL
GO
gooniegoogoo
23:31 05.05.2017.

dok je sotonskih stihova...

VL
DU
Deleted user
12:27 07.05.2017.

Bacha i Goethea sluša i čita 0,001 % Nijemaca, zašto onda očekuju da stranci to rade ?....a što se tiče zabrane burke...pa i Spiderman , Batman a bogami i Djeda Mraz nose masku preko lica ,hoće li i oni bitibiti krivično gonjeni ?...šta ćemo sa modernim ženama koje se kriju ispod 2 cm debelog sloja šminke,lažnih obrva ,trepavica ,perika ,botoxom deformiranih usana i tetovaža ? Hoćemo li zatvarati muškarce koji se prerušavaju u žene ? Hoćemo li zabraniti maškare i Halloween ?

VL
DU
dukidudoje
22:05 05.05.2017.

nedostaje i "jedite svinje" i " ako se netko hebe u dupe,to je normalno"

VL
AA
aabbcc
20:35 06.05.2017.

Ok, 300 zamotanih i neka im bude moda ni gladne ni zedne a o evropskim gladnim zenama, prosjacima pred svakim ducanom ni rijeci u novinama i drugim medijima. Usput vidjeo sam do sada 3 sa maramama preko glave i bar 3000 zena koje prose na ulicama EU !

VL
ZH
zhecko
21:28 06.05.2017.

Glupi Nijemci ! Smiješno je očekivati da će čitati Goethea, jer je već ustanovljeno da je većina migranata i na svom maternjem jeziku analfabeta, a žene nažalost skoro 100% !!!! S obzirom da su došli samo po izbjegličku pomoć odd nekoliko tisuća Eura po glavi, uopće ne namjeravaju da se zaposle i da rade, jer je crnčenje samo za nevjernike !!!

VL
DU
dukidudoje
22:09 05.05.2017.

tko sta slusa, tko sta zabranjuje, hitler je slusao bacha, hitler je citao gothea, pa nije ga napravio necim posebnim

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.