Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI ŠTRAJK
Povratak na članak

Njemačka stala na jedan dan, trošak 181 milijun eura

Gotovo sav javni prijevoz danas je zaustavljen, i međugradski i regionalni željeznički promet, lokalni javni prijevoz u nekoliko saveznih država, sve zračne luke osim Berlina

Komentari 1

DU
Deleted user
22:25 27.03.2023.

Dokle je doslo da poslusni, izdresirani Njemci strajkuju! Zadnja njihova normalna ekipa bili su Helmut Kohl i Hans Dietrich Genscher, Njemci su hranili I uzdrzavali kompletnu EU, kronicno bolesne Portugal, Irsku, Grcku I Spanjolsku, uz to Schröder je napravio superer deal sa Rusima i omogucio uvoz Energie I Minerala da su Njemci postali svjetski Champions u izvozu I proizvodnji sve dok sudnjeg dana! Ako oni puknu trenutno izgleda da sve ide nizbrdno, onda ce svima u EU biti jos gore! Na svu srecu uskoro dolazi digitalni novac, ne treba vise stampati! Oni koji ce biti dobri I poslusni moci ce kupovati zivotne namjernice, a zlocesti ce biti blokirani sve dok ne prihvate novi harac!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.