Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Spriječena masovna tučnjava suprotstavljenih migrantskih skupina

Foto: Reuters/ilustracija
28.03.2018.
u 13:29

Prilikom sprječavanja sukoba nasilnici su napadali i policiju gađajući ju raznim predmetima, između ostalog i suzavcem

Policija u zapadnonjemačkom Duisburgu spriječila je masovnu tučnjavu dvije grupe sukobljenih migranata, priopćeno je u srijedu. "Policija je stanje dovela pod kontrolu i spriječila mnogo teže sukobe“, rekao je jedan policajac.

Prilikom sprječavanja sukoba nasilnici su napadali i policiju gađajući ju raznim predmetima, između ostalog i suzavcem. Privedeno je 50 izgrednika od čega je 30 nakon ispitivanja pušteno na slobodu. Prema pisanju lokalnih medija, muškarci su bili naoružani mačetama, metalnim šipkama pa čak i metalnim cijevima od usisavača. Policija nije navela detalje o nacionalnoj pripadnosti govoreći da je među privedenima bilo osoba njemačkog, turskog i libanonskog državljanstva.

Jedan predstavnik policije u Duisburgu je za lokalni dnevnik „Der Westen“ objasnio kako se najvjerojatnije radi o sukobu suprotstavljenih bandi Turaka, Kurda i Libanonaca. Niti jedan od privedenih nije htio navesti razlog sukoba. U Duisburgu, koji se bori s visokom stopom nezaposlenosti nastalom nakon zatvaranja teške industrije, i ranije su bilježeni sukobi suprotstavljenih migrantskih skupina.

Komentara 7

KK
klara.kos.73
13:44 28.03.2018.

u što se Njemačka pretvorila?

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:37 28.03.2018.

Inzinjeri..

Avatar ohjooj
ohjooj
08:54 29.03.2018.

I što još rade u Njemačkoj? Kakvo puštanje na slobodu? U avion pa nazad u Libanon i gdje već.. pa se tucite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije