Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVAKUIRANI SVI PUTNICI

Njemačka policija uhvatila muškarca bez karte, on povratio pa morali evakuirati cijeli vlak

Ilustracija
Bodo Marks/DPA/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Fenix
08.04.2021.
u 16:20

U bolnici je napravljen test na koronavirus, koji je bio pozitivan

Njemačka policija je u srijedu navečer evakuirala sve putnike iz vlaka koji je prometovao iz Sylta (Schleswig-Holstein) prema Hamburgu zbog muškarca kojemu je naknadno utvrđena zaraza koronavirusom.

Prema priopćenju Njemačke željeznice, 42-godišnjeg muškarca kontrolori su uhvatili kako putuje bez karte i izveli ga na željezničkoj postaji u Itzehoeu. No, muškarac je povratio, a policajci su pozvali hitnu pomoć koja ga je odvela u bolnicu, javlja Fenix.

– U bolnici je napravljen test na koronavirus, koji je bio pozitivan. Vlak je u međuvremenu nastavio prema Syltu, ali je zaustavljen prije dolaska u Hamburg. Vlak je evakuiran i poslan na dezinficiranje – rekao je policijski glasnogovornik.

Koliko je putnika bilo u vlaku, nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
18:09 08.04.2021.

Što bi rekao Drele: Stodvajset gemištov su mu spukali iz droba... Pa čovjek se zrigao na kolodvoru, a ne u vlaku...

NE
Nez
18:14 08.04.2021.

Hahaha,bolesno.

Avatar Malazan
Malazan
17:20 08.04.2021.

Kako brzo naši vlakovi voze, dok bi stigli blizu destinacije, već bi po simptomima znali tko je pokupio virus, a tko nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije