Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osumnjičen za krađu

Njemačka policija traži Hrvata: Skupocjeni auto izveo je na probnu vožnju pa ga nije vratio

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
27.10.2023.
u 22:40

Osumnjičenik je, navodi policija, opisan kao muškarac visok 170 centimetara i vitke krađe. Ima kratku kosu sa sijedim izrastom, a nosio je svjetlosivo karirano odijelo

Hrvatski državljanin osumnjičen je za krađu automobila iz autosalona u Njemačkoj 21. listopada. Kako navodi policija Baden-Württemberga, muškarac je odvezao automobil Audi vrijedan 48.000 eura na probnu vožnju, ali ga nije vratio. Trenutno je u tijeku potraga za njime. 

"Prema dosadašnjim saznanjima, osumnjičeni za zločin je 41-godišnji Hrvat koji živi u inozemstvu. On je navodno za probnu vožnju posudio plavi Audi RS3 sedan star tri godine. U trenutku zločina na automobilu su bile pričvršćene registarske oznake”, navela je njemačka policija, prenosi Fenix magazin.

Osumnjičenik je, dodaje policija, opisan kao muškarac visok 170 centimetara i vitke krađe. Ima kratku kosu sa sijedim izrastom, a nosio je svjetlosivo karirano odijelo. 

VEZANI ČLANCI:

Istragu vodi Odjel za kriminalističku istragu Waldshut-Tiengena, a policija se nada da će im se svjedoci javiti ako uoče vozilo. 

“Tko može dati podatke o počinitelju? Mole se svjedoci da kontaktiraju kriminalističku policiju Waldshut-Tiengen na broj telefona 07741 8316-0. Izvan uobičajenog radnog vremena kriminalistička služba može se dobiti na broj 0761 882 2880. Informacije možete dati i bilo kojoj drugoj policijskoj postaji”, navela je njemačka policija.

VIDEO Mate Rimac odgovorio kritičarima: 'Evo, ajmo prebrojit na koliko auta radimo'

Ključne riječi

Komentara 19

MR
mrki1961
06:44 28.10.2023.

Traže Hrvata ili hrvatskog državljanina ?

PB
pb1520
23:17 27.10.2023.

Već je u dijelovima

Avatar kanonik
kanonik
07:46 28.10.2023.

Znaju da ima 41 godinu a ne znaju ime-već ga opisuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije