Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ OTMICE

Heroj iz Knina koji je spasio dječake u Njemačkoj: 'Drago mi je što smo spasili dva mlada života'

Two molotov cocktails were thrown at a Berlin synagogue overnight
TOBIAS SCHLIE/REUTERS
26.10.2023.
u 21:32

Kolega je odmah skočio iz kanala, ja iskočio iz bagera. Vidio sam da se nešto gadno događa. Blokirao sam sav put, ispričao je Duško Vukobrat

Nemojte gledati tko je, što je. Nemojte gledati u naciju, vjeru. Pomozite gdje god možete - poručio je Duško Vukobrat, muškarac koji je sa svojim prijateljem u njemačkom Böblingenu spriječio pokušaj otmice dvojice dječaka. Kako je ispričao za Dnevnik Nove TV, 51-godišnji muškarac pokušao je uvući u svoj kombi s prekrivenim stražnjim staklom dvojicu dječaka koji su bili na putu do škole.

- Kolega je odmah skočio iz kanala, ja iskočio iz bagera. Vidio sam da se nešto gadno događa. Blokirao sam sav put - da kažem siledžiju smo držali dok nije došla policija - kazao je. Cijela scena dogodila se 8 sati ujutro, a policija je odmah stigla na mjesto događaja.

- Imam djecu. Kad smo vidjeli da su ta djeca spašena... Vidite zgradu iza mene? Srce mi je veće nego ta zgrada. Drago mi je što smo moj kolega i ja spasili dva života mlađa od 10 godina - poručio je Duško.

Policija je uhitila 51-godišnjaka, a policija trenutno nad njim provodi očevid. Duško Vukobrat koji je rodom iz Knina ranije je na Facebooku objavio snimku u kojoj tvrdi kako su on i njegov kolega Dragan spasili dva mlada života. Oni su bagerom blokirali put otmičaru i zadržali ga do dolaska policije. 

POVEZANI ČLANCI:

- Uspjeli smo iz ovog auta sad oteti ne jedno nego dvoje djece. Stavio je folije na auto i oteo je dvoje djece. Uspjeli smo djecu spasiti. Katastrofa - govori on u snimci. 

>> VIDEO Nastavlja se lov na ubojicu iz Mainea

Ključne riječi

Komentara 7

22
224
23:38 26.10.2023.

Svaka čast majstore!!!

MA
Maslac
23:26 26.10.2023.

Bravo Dusko, svaka cast...

PO
poluprovokator
23:08 26.10.2023.

Herojski! Bravo dečki! Zanima me rasplet i zaključak istrage...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije