Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žrtve rata

Njemačka plaća odštetu civilima ubijenim u Afganistanu

afganistan, napad, vojnici
AFP
08.12.2009.
u 09:00

Ministarstvo obrane je u kontaktu s odvjetnicima obitelji 30 civila ubijenih u rujnu u Kunduzu. Koliki će im iznos biti isplaćen nije objavljeno.

Njemačka će platiti odštetu obiteljima civila ubijenih u rujanskom napadu u Afganistanu, priopćilo je njemačko ministarstvo obrane.

U napadu, izvedenom po nalogu Njemačke, zemlje koja sudjeluje u operacijama ISAF-a, ubijeno je najmanje 30 civila. Kako navodi Reuters, ministarstvo obrane je u kontaktu s odvjetnicima obitelji žrtava. Koliki će im iznos biti isplaćen nije objavljeno.

Afganistanska vlada je ranije priopćila da je u zračnom udaru u Kunduzu, na sjeveru Afganistana, ubijeno najmanje 30 civila i 69 pobunjenika.




Ključne riječi

Komentara 5

BA
babyIon
12:50 08.12.2009.

Bilo bi krajnje vrijeme da i mi muslimani pocnemo placati odstetu civilnim zrtvama islamskog terora! treba biti iskren i priznati: islam je ubio kroz povjest daleko vise nevinih nego fasizam i komunizam skupa! Holokaust je mala maca u odnosu nana nas muslimane! Mi smo samo u Konstantinopolu pobili 6 milijona nevjernika!

BA
babyIon
12:52 08.12.2009.

PS Ahahu Akbar

OB
-obrisani-
16:58 08.12.2009.

ovo di mi saljemo vojsku je pusta sramota ratujes protiv narkomana ubijas civile posto nemozes naci talibane sta je ovo bolje od hitlerove okupacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije