Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVAR NA SUSTAVU

Problemi za Merkel u zraku: Morala je mijenjati zrakoplov

Angela Merkel
Foto: Reuters/PIXSELL
29.11.2018.
u 23:14

Zrakoplov Konrad Adenauer, imenovan prema prvom njemačkom poslijeratnom kancelaru, koji vlada koristi za službena putovanja i diplomatske poslove, poletio je iz Berlina ali se okrenuo nazad iznad Nizozemske

Vladin zrakoplov Airbus A340 u kojem je bila njemačka kancelarka Angela Merkel i izaslanstvo za summit G20 u Buenos Airesu bio je prinuđen sletjeti kratko nakon polijetanja iz Berlina zbog tehničkih problema, rekao je kapetan zrakoplova.

Kapetan je rekao putnicima u zrakoplovu kako je odlučio zamijeniti zrakoplov u zračnoj luci Koeln-Bonn u sjeverozapadnoj Njemačkoj nakon "kvara nekoliko elektronskih sustava", ali je rekao kako nije bilo sigurnosne opasnosti.

Zrakoplov Konrad Adenauer, imenovan prema prvom njemačkom poslijeratnom kancelaru, koji vlada koristi za službena putovanja i diplomatske poslove, poletio je iz Berlina ali se okrenuo nazad iznad Nizozemske.

Nije bilo jasno kada će doći novi zrakoplov da bi se nastavio 15-satni let do Argentine.

>> Specijal o Angeli Merkel

Ključne riječi

Komentara 7

ST
stopostohrvat.
03:56 30.11.2018.

Baba sta gledas, droljetino stara ofucana. Idi zuri dolaze ti Mudjahedini. Vole svabice derat, i ti ces sebi nac kakvog brkajliju da te masira.

ZA
Zagorec101
13:27 30.11.2018.

kaj je letjela iznad Francuske možda, kao 1939

MO
morejeslano
09:00 30.11.2018.

I sad će opet za to optužiti Ruse!! Propagandna globalistička mašinerija postaje predvidljiva i prozirna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije