Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakon unije
Povratak na članak

Njemačka i Francuska uvele mjere protiv socijalnog dampinga

Nakon Njemačke, koja je uvela minimalnu plaću i odredila da i vozači kamiona koji iz drugih zemalja samo putuju kroz Njemačku moraju biti plaćeni minimalno 8,50 eura po satu, sličan zakon donosi i Francuska

Komentari 5

EU
eurobanana
10:46 07.03.2015.

Ovo se tek sada pise a u Njemackoj je taj zakon od 01.01.2015

VL
Avatar Oštrica
Oštrica
10:32 07.03.2015.

Uvidjeli Nijemci i Francuzi da su Hrvati pogrešno shvatili Liberalnu ekonomiju, i da se lopovi sve više bogate na račun osiromašivanja potlačenih, većine građana, To je rak rana koja bi vrlo brzo mogla uništiti konkurentnost gospodarstva u staroj Europi. Rakk ranu je moguće odstraniti oštrim rezom ili liječiti trovanjem malignih stanica, što znači likvidacijom zaraženih poduzetnika, ukratko; neutralizacijom kriminalaca u gospodarstvu.

VL
Avatar tippex
tippex
17:52 07.03.2015.

vozači kamiona koji iz drugih zemalja samo putuju kroz Njemačku moraju biti plaćeni minimalno 8,50 eura po satu (čemu su se usprotivile Poljska, Hrvatska i još 8 država EU), ......usprotivila se jad I bijeda, ko drugi

VL
AA
aabbcc
20:01 08.03.2015.

U nekim zapadnim firmama svi vozaci su Poljaci i sa ovom cijenom nece moci zadrzati posao Poljaci, jer ce istim vratiti to zanimanje Njemcima, Francuzima.. ___Posteno je, jer kako da im Njemac vozi kroz Njemacku za 2 eura ko Poljak ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.