Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobilizirali tisuću policajaca
Povratak na članak

Njemačka djelomično zatvorila granice. Iz EU odmah stigao odgovor: Ne možete tako zaustaviti virus!

Cilj ograničenja je usporiti širenje novih i zaraznijih sojeva koronavirusa koji su se pojavili u Velikoj Britaniji i Južnoj Africi i izazvali nova žarišta duž češke granice i u austrijskom Tirolu

Komentari 11

DU
Deleted user
16:18 14.02.2021.

Za ljubav i virus ne postoje granice, danas je Valentinovo .

VL
ZD
Zdravoseljački
17:15 14.02.2021.

Pseudo znanost zvana moderna medicina promovira laž da virus prenosi bolesti. To jw teorija mikroba za koju je jasno dokazano da nije istina jer mikrovi nisu uzročnici bolesti nego posljedica. Teorija domaćina je ona koja je daleko bliža istini negogo teorija mikroba. Iako niau javnosti poznati zapisi da je znanstveno točna iskustvo i logika navode na zaključak da je to jedina medicinska istina. Zapisi niau poznati javnosti zato jer su zle sile preuzele medije, sveučilišta, institute i sprečavaju dokazivanje ove teorije( Rockefeller institut i njegova konglomeraxija) Postoje pojedinci koji su dokazali netočnost da virusi uzrokuju bolesti ali su marginalizirani, šikanirani i maknuti sa scene ( Rosenau i njegov eksperiment ) . Naravno da samim time sve vakcine gube smisao, publiku i pacijente te postaju suvišne štetne i otrovne. I sve maske i sva ova teroriziranja zatvaranjem granica, sprečavanja rada i osiromašenje masa.

VL
ZG
zg1985
19:31 14.02.2021.

ausländern raus

VL
ZA
Zapadnjak
17:11 14.02.2021.

Njemacka u EU moze sto hoce i radi sto hoce... s druge strane kad netko izvana (SAD, Rusija, Kina, Turska, Iran itd itd) malo podvikne sakriju se u rupu...

VL
Avatar Čaruga
Čaruga
16:38 14.02.2021.

“...policajci u žutim prslucima zaustavljaju svako vozilo...” Gdje vi vidite policajca u žutom prsluku, svi su u crnom, oplakuju ovaj debilizam.

VL
ED
edgar2
16:30 14.02.2021.

Čini se da su Bavarci zabrinuti zbog mogućeg "trećeg vala", nakon što "drugi val" jenjava???

VL
BU
Bubreg2020
16:17 14.02.2021.

Da Njemačka vjeruje u EU i njene metode ne bi napravila što je napravila.

VL
GA
gazimestan
15:09 14.02.2021.

Culi smo kaj je rekao Soder sef bavarske: sad je dosta za ove mudjahedine iz EU, oni nam nebudu komandirali, ja preporucujem da naprave kao englezi i napuste to i takovu eu.

VL
JO
jorgen
15:08 14.02.2021.

"No istina je da se virus ne može zaustaviti zatvorenim granicama" - i ovo izjavi europska povjerenica za zdravstvo? Što je ona, politički podobni šarlatan? Kakva idiotska spodoba može ovo izjaviti a ne odgovarati funkcijom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.