Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napetosti oko cjepiva
Povratak na članak

Njemačka demantira pisanje svojih medija o neučinkovitosti cjepiva AstraZeneca kod starijih

"Čini se da su u medijskim napisima pobrkani neki pojmovi", priopćilo je u demantiju njemačko Ministarstva zdravstva. I ministar Jens Spahn je u razgovoru za javni servis ZDF rekao kako su napisi medija "iskrivljeni"

Komentari 5

DU
Deleted user
13:48 26.01.2021.

I to je sredstvo u ratu , obmanjivati i širiti poluistine

VL
SI
sisavac
13:48 26.01.2021.

mogli ste napisati da njemački političari pokušavaju demantirati medije. tko je taj koji će presuditi tko je u pravu? političarima se po defaultu ne smije vjerovati.

VL
AA
aabbcc
14:45 26.01.2021.

Rezultati cijepljenja trebaju biti javni: oboljeli, umrli,zarazeni.. a ne da se kriju na stetu naroda radi biznisa nekih proizvodjaca cjepiva.

VL
TO
Tomisl
14:33 26.01.2021.

Anđa uskoro za zaražene otvara koncentracione logore.

VL
DU
Deleted user
14:09 26.01.2021.

To je samo planirana medijska priprema za još restriktivniji lockdown!!! Ljudi politici sve manje i manje vjeruju a političarima fale novi i "jaki" argumenti... I eto nam ih: 1. ah tako grozne mutacije 2. nema dovoljno cijepiva 3. navodno samoo 8% djelotvorne zaštite = još restriktivniji lockdown... A sve to za naše dobro..... Nemrem toliko pojesti koliko mogu povraćati!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.