Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori
Povratak na članak

Njemačka će imati vladu tek oko Uskrsa

Procjene pokazuju da bi pregovri mogli potrajati, ali nema sumnje u njihov ishod. Novi izbori ne odgovraju nikome, osim Alternativi za Njemačku, a Angeli Merkel ne odgovara ni slaba manjinska vlada

Komentari 2

KA
KaraMarko
11:05 08.01.2018.

Tu babu jedino jos hrvati srcano podrzavaju, njemci i ostali ne. Niko nemoze da je smisli u Njemackoj zbog toga sta je napravila... A baba ne zna kad je dosta... i eto cuda...bice vlada na leto i to mozda

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:50 08.01.2018.

Dvije marionete koje se medjusobno ne podnose ce morati kao i nase marionete torbariti glasovima kako bi nekako skupili za mandate jer im je naredjeno da naprave sve kako bi zaustavili AfD.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.