Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasite ga

Njegovih 60 dana prolazi, živjet će još samo do ponedjeljka 3. srpnja

Foto: Privatni album
1/3
28.06.2017.
u 19:57

Kako je živio i otkud je došao u sklonište volonteri ne znaju, ali znaju da je drag i željan ljubavi i pažnje

Kad bi pitali volontere da vam nešto više kažu o psu kojem je ostalo nekoliko dana života, odgovorili bi da ne znaju.

Ne znaju kako je do sada živio, otkud je stigao i zašto je završio u skloništu. Znaju samo da njegovih 60 dana, koliko traje život u pulskom skloništu, ističe u ponedjeljak, 3. srpnja.

– Ne smijemo dopustiti da se ova duša samo tako ugasi. Ovaj lijepi dečko srednje je veličine, jako je drag i željan ljubavi i pažnje, a prema procjeni ima oko pet godina. Nije lako udomiti psa za kojeg se ne zna ništa, ali pomislite na to da time spašavate život – kaže jedna od volonterki koje spašavaju pse iz skloništa. Ovaj put nemaju rješenje, a dani brzo prolaze.

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail mirabankovicp@gmail.com ili na Facebook profil Mira Bankovic (Napuštene pulske duše).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije