Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u vikendici
Povratak na članak

Nizozemski ministar lagao o Putinu pa dao ostavku

Premijer Mark Rutte je njegovo krivo predstavljanje tog susreta nazvao "velikom pogreškom"

Komentari 7

BO
boovuu
00:43 14.02.2018.

nizozemski ministar vanjskih poslova Halbe Zijlstra u utorak je podnio ostavku nakon što je uhvaćen u laži oko navodnog susreta s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom prije 12 godina. --------------------------------------------------- dođe u Hrvatsku da bude ministar pa može lagati koliko hoćeće i šta hoće a ostavku nećeniko tražiti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:24 14.02.2018.

i tako, velite, uhvatili su ga u laž, pa je dao ostavku i to nakon 2 godine što ga mediji za to prozivaju...? a kolko njih i dalje laže, pa je na funkciji? sjećam se ja 'dokaza' o iračkom oružju za masovno uništenje, umiješanosti afganistanskih talibana u rušenje blizanaca u americi, zločinima gadafija u libiji.... nakon što su države razorene, nestala je potreba za dokazima.

VL
Avatar sindarela
sindarela
09:21 14.02.2018.

Nas naši lažu i mažu a mi im skidamo kapu do poda da ti pamet stane

VL
RA
ranko75
07:48 14.02.2018.

Drugim rijecima ministar laze.On je svoju masturbaciju nazvao seksom,pa su ljudi primjetili da je za vrijeme toga cina bio sam u prostoriji i da nije imao sa kime se seksati. Koji je to lupez i masturbator.njihov ministar drsko laze, a neki u Srbiji prije 15-tak godina je dolazio u goste prijatelju i krao dok mu je ovaj na kuhinji kuvao kavu,pa posto se je to ponoviolo vise puta stavio je kameru i snimljen je da krade dok mu domacin kuva kavu. Jake su to drzave sa takim ministrima.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:36 14.02.2018.

Lagao o Putinu...? Ma ne mogu to vjerovati, koja je to rjetkost da zapadni politicari lazu o Putinu...ha, ha, ha. To se vjerojatno dogadja samo jednom u desetljecu (Ha, ha, ha...barem 50 puta dnevno) Pa ti su izmislili "fake news" poznatije kao "main stream media".

VL
Avatar aunick
aunick
05:08 14.02.2018.

Gospodin Halbe sigurno nije citao odu lazi od srbijanskog oca nacije pokojnog Dobrice Cosic pa se zato i ponasa tako nebalkanski. Ostavka zbog lazi, dajte molim vas, posavjetujte se sa Vicicem i Kolindom, europejcima bre.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.