Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekvalifikacija
Povratak na članak

Nizozemci plaćaju 1000 eura školu tarota nezaposlenima

Sedam nezaposlenih starijih od 50 godina već je završilo školu tarota i može se baciti u burne vode telefonskog savjetovanja

Komentari 7

DU
Deleted user
10:41 19.06.2015.

Odlicno, kada zavrse kurs treba ih sve zaposliti kao savjetnike kukuriku-kokodak vlade. Garantiram da buju imali vise uspjeha no svi nasi vrli ministri zajedno!

VL
LA
larala
09:57 19.06.2015.

u ovoj zemlji ljudima kao da nije dosta prodavatelja magle pa im trebaju samoprozvani tarot majstori radi cijih ce 20 min prodavanja magle završiti pod ovrhom... btw....od tih 7 kn po minuti, prodavacica magle možda dobije kunu -dvije....stvarno za kruhuh i nlijeko....ostalo ce pasti s neba

VL
AN
Antonia
10:01 19.06.2015.

Ovo je pre strašno! Trebaju nači neki posao i bježati od tarota ko vrag od tamjana. Jer je tarot čisti sotonizam! I to se treba zabraniti.

VL
Avatar d-ano
d-ano
14:17 21.06.2015.

Kod nas bi trebali placat da nezaposleni uce ,,sibicarenje,,

VL
AM
Axis Mundi
11:58 19.06.2015.

o svemu možemo razgovarati, ali nije potreban ovaj podozrivi i podsmjehivački ton u uvodnom tekstu. zaljubljen netko u kasnim šezdesetima, ili neki četrdesetogodišnjak u kompliciranom labirintu života nije ni tako zanimljiva tema, a još manje za podsmjeh. a traži li netko savjet, iz koje god da je kategorije, njegov problem, njegova stvar. ne znam čemu ovo ruganje na početku? autor teksta je savršeni model za imitiranje, nema greške, nema odstupanja na zacrtanoj liniji života? odlično, ali pustite druge da žive svoje živote i da se snalaze kako umiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.