Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klimatski sporazum
Povratak na članak

Nitko ne zna vraća li se SAD u sporazum

Povjerenik Europske komisije za klimu kazao je da su američki dužnosnici na skupu u Montrealu kazali da će SAD ostati u Sporazumu

Komentari 3

DU
Deleted user
00:07 18.09.2017.

Povjerenik Europske komisije za klimu kazao je da su američki dužnosnici na skupu u Montrealu kazali da će SAD ostati u Sporazumu To je ona Amerika koja svoju vlastitu zemlju zagađuje dok vadi iz škriljavca naftu. Ta metoda uključuje pumpanje tone kemikalija u zemlju da bi se kamen raspao uopće ne brinu da će tako zagaditi vodu pitak vodu bitna im je samo nafta.

VL
DU
Deleted user
06:20 19.09.2017.

sta ste samo napali na taj sporazum,to traje vec par godina I nitko of tih drzava nije nista konkretno ucinio niti cak smanjio zagadjenje tek poslije trumpovog odustajanja se je nesto pokrenulo, do sad su bile puste price I nista napredka a sto bi se drugo I moglo ocekivati of "nonbinding treaty" trump je u pravu cemu sastanci I dogovori kad se oni na kraju nemoraju ispunjavati niti postoji neki mehanizam ili zakon o ispunjavanju tih dogovora I do sad ih nitko I nije ispunjavao samo sastanci I price, jako poznato

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.